Türkmenoğlu ve Kayatürk'ten Tuncay Özkan'a tepki

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan sözlerine AK Parti Van Milletvekilleri Kayhan Türkmenoğlu ve Burhan Kayatürk'ten sert tepki geldi.

Türkmenoğlu, Özkan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı "seviyesizce ve ahlaksızca" hedef aldığını belirterek, şiddetle kınarken, Kayatürk,  "Otuz yıldır her seçimde Milletimizin iradesi ile en yüksek makamlara kadar gelmiş Liderimize hakaret etmek terbiyesizliktir, alçaklıktır" diyerek tepki gösterdi. 

TÜRKMENOĞLU: HADSİZ VE ÇİRKİN İFADELER ASLA KABUL EDİLEMEZ

Milletvekili Türkmenoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızı seviyesizce ve ahlaksızca hedef alan CHP’li milletvekilini şiddetle kınıyorum.  Sayın Cumhurbaşkanımız, milletimizin bağrından yetişmiş bir liderdir. Ömrünü büyük ve güçlü Türkiye'ye vakfetmiştir. Aziz milletimizin oylarıyla seçilen, ülkemize ve milletimize hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışan Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik hadsiz ve çirkin ifadeler asla kabul edilemez” ifadelerine yer verdi.

KAYATÜRK: HALKIMIZ CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDA YER ALMAYA DEVAM EDECEKTİR

Milletvekili Kayatürk ise, “Otuz yıldır her seçimde Milletimizin iradesi ile en yüksek makamlara kadar gelmiş Liderimize hakaret etmek terbiyesizliktir, alçaklıktır... Ne acıdır ki İsrail'in siyonist dışişleri bakanı üslubuyla Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına saldıran Tuncay Özkan, Türkiye'nin ana muhalefet partisi CHP milletvekilidir. Demokratik seçimlerden umudunu kesmiş bu trol ve siyasi provokatörler iyi bilsin ki halkımız Cumhurbaşkanımızın yanında yer almaya devam edecektir” dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme