Türkmenoğlu'ndan STK başkanlarına ziyaret

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu oda seçimlerini kazanan başkanları ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Vansesi Haber Merkezi

AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, iş yerinde çıkan yangında büyük zarar gören Zafer Yurtsever ve Fırat Türkoğlu'nu ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Esnaflarla bir süre sohbet eden Türkmenoğlu, devletin her zaman olduğu gibi zor zamanlarda ve sıkıntılı anlarda vatandaşların yanında olduğunu belirterek iş yeri yanan esnaflar için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi.

Türkmenoğlu daha sonra Van Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimini kazanan Mehmet Emin Tuğrul ve yönetim kurulu üyelerini, Bakkallar Odası seçimini kazanan İsa Berge'yi ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Türkmenoğlu tebrik ziyaretlerine hız kesmeden devam ederek sırasıyla Demirciler Odası seçimini kazanan Kenan Akalın'ı, Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Abdurrahman Eren'i, Marangozlar Odası seçimini kazanan Necmettin Toprak'ı, Birlik Vakfı Başkanı Prof.Dr. İsmail Hakkı Ekin'i, Askon Başkanı Şeref Gültepe'yi, Asriad Başkanı Taner Han, Haksiad Başkanı Cevdet Arvas'ı, Lokantacılar Odası seçimini kazanan Sabri Işık'ı, OSB Başkanı Mehmet Aslan’ı ziyaret etti.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme