Türkücü Caner Gülsüm Türkü Severler ile Buluştu

Türkücü Caner Gülsüm Van'ın gözde mekânlarından The Lop Bar'da hayranları ile buluştu.

İlhan Siyahtaş

Türkücü Caner Gülsüm önceki gece Van’da hayranları ile The Lop Barda buluştu. Önceki gece The Lop Barda hayranları ile buluşan türkücü Caner Gülsüm söylediği birbirinden güzel eserlerle hayranlarına türkü dolu bir gece yaşattı.

Türkücü Caner Gülsüm’ü Van’da hayranları ile buluşturan The Lop Bar işletmecileri Gani Acar ve Adem Çiftci,”Yeni açtığımız mekanız The lop barda türkü severleri sanatçılar ile buluşturarak bir nebzede olsa eğlendirmenin sevincini yaşıyoruz. The Lop Bar’ımızda Çarşamba, Cuma, Cumartesi Serkan Aşık ve Şafak Ceylan ile canlı müzik programı düzenlemekteyiz. Bunun dışında önceki gece Türkücü Caner Gülsüm’ü getirerek türkü severler ile buluşturduk ”dedi.

Van’a ikinci konserinin olduğunu dile getiren Türkücü Caner Gülsüm,” Van’da türkü severler ile buluştuğum için mutluyum. Van’a ikinci kez geliyorum. Yeni albüm çalışmalarımız var. Van’da bulunduğum için çok mutluyum. Türkü dolu bir gece yaşadık. Burada bulunan insanları bir nebze bile olsa eğlendirmişsek ne mutlu bize. Bizi burada Vanlılarla buluşturan The Lop Bar İşletmecileri Gani Acar ve Adem Çiftci’ye teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme