TÜRSAB'dan Turizm Fuarı'na Destek

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Doğu Anadolu Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Özgökçe, 18-21 Eylül’de Van’da yapılacak olan 5. Van Denizi Turizm ve Seyahat Fuarı’nın Van turizmi açısından önemli katkıları olacağını söyledi.

Van 5. Van Denizi Turizm ve Seyahat Fuarı yarın Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılıyor. 18-21  tarihleri arasında açık olacak fuara ilginin yoğun olması bekleniyor.Van’ın turizm ve tanıtım aşamasında büyük katkı sağlayacak olan fuarda yöresel tatlar, konserler ve etkinlikler yer alacak.

Fuarın Van’ın turizm sektörü ve tanıtımına önemli katkılar sağlayacağını belirten TURSAB Doğu Anadolu Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Özgökçe “ Bölge turizmi adına çok güzel ve yararlı bir etkinlik olacak. TÜRSAB’a bağlı 78 acentemiz var, bunlardan 10 acente fuarda stant açacak. Fuara İran, Irak, Ermenistan ve komşu ülkelerden katılım bekliyoruz. Bölgemizin ve ilimizin sahip olduğu tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin etkili ve geniş bir şekilde tanıtılması için önemli bir fuardır. Uluslararası turizm pazarındaki payımızın arttırılması için bu tür fuarların yapılması ve desteklenmesi gerekmektedir. Ulusal ve uluslararası düzeyde baktığımızda yatırım ve iş hacminin arttırılması yönünde Van’a ciddi anlamda katkılar sağlayacaktır. Bütün Vanlıları fuara davet  ediyoruz” dedi. 

4 gün sürecek fuar saat 12.00 başlayıp saat 22.00 kadar devam edecek. Fuar alanına vatandaşları ücretsiz servisler götürecek.  

Bakmadan Geçme