• Haberler
  • Güncel
  • Tuşba Belediyesi, moloz ve hafriyat atıklarını temizliyor

Tuşba Belediyesi, moloz ve hafriyat atıklarını temizliyor

Tuşba Belediyesi, çevre temizliği ve atık yönetimi konusunda çalışmalarını südürüyor. Belediyeden yapılan açıklamada, vatandaşların talepleri doğrultusunda moloz ve hafriyat atıklarının toplanarak belirlenen yerlere taşınmasına devam edildiği belirtildi.

Tuşba Belediyesi yetkilileri yaptıkları açıklamada, "Vatandaşlarımızın temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşaması insanlık gereği öncelikli hedeflerimiz arasında ilk sırada yer almaktadır. Bu vesileyle moloz ve hafriyat atıkları toplanarak belirlenen hafriyat döküm yerlerine taşınma konusunda kapsamlı bir çalışma yürütüyoruz" dediler. 

Belediye yetkilileri, vatandaşların çevresel konulardaki talep ve şikayetlerini dikkate aldıklarını ve bu doğrultuda gerekli tedbirleri almaya devam edeceklerini ifade ettiler. Yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda moloz ve hafriyat atıklarının toplanması ve bertaraf edilmesi hizmetimizi titizlikle sunmaya devam ediyoruz. Böylece, ilçemiz genelinde çevre kirliliğini önlemeyi ve daha temiz bir yaşam alanı sağlamayı hedefliyoruz" denildi.

Tuşba Belediyesi'nin bu çalışmaları, ilçenin çevre sorunlarına kalıcı çözümler üreterek moloz ve hafriyat atıklarının zaman kaybetmeden düzenli toplanması ve uygun şekilde bertaraf edilmesi, hem görüntü kirliliğini hem de çevre sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerin azaltmasına vesile olmaktadır. Çevre kirliliği ve hafriyat atıklarının yaymış olduğu kanserojen ve tozlarla bulaşacak hastalıklardan insanımızı korumak, insan sağlığına vermiş olduğumuz önemi göstermektedir. Belediye, vatandaşların çevresel hassasiyetlerine önem vererek, ilçenin daha temiz ve yaşanılabilir bir yer haline gelmesi için gerekli hassasiyeti göstermeye devam etmektedir. 
 

Bakmadan Geçme