• Haberler
  • Güncel
  • Tuşba Belediyesi'nden parklarda bakım onarım çalışması

Tuşba Belediyesi'nden parklarda bakım onarım çalışması

Tuşba Belediyesi, ilçenin park ve yeşil alanlarını düzenli olarak bakım ve temizlik çalışmalarıyla güzelleştirmeye devam ediyor. Belediye yaptığı açıklamada, 'Ekiplerimiz park ve yeşil alanlarda çim biçme, temizlik ve bakım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor' ifadelerine yer verdi.

Tuşba Belediyesi yetkilileri ilçenin daha yeşil ve temiz bir görünüme kavuşması için çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü belirterek, "Hemşehrilerimizin daha sağlıklı ortamlarda vakit geçirebilmeleri için parklarımızı, yeşil alanlarımızı düzenli olarak bakım ve onarımdan geçiriyoruz. Ekiplerimiz, çim biçme, dal budama, yabani ot temizliği, bankların ve oyun gruplarının bakımı gibi çalışmaları aralıksız sürdürüyor" dediler.

Tuşba'daki park ve yeşil alanların vatandaşların günlük yaşamında önemli bir yer tuttuğunu vurgulayan yetkililer, "Bu alanlar, hem dinlenme ve rekreasyon hem de çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde oyun oynayabileceği mekanlar. Bu nedenle bu alanların temiz, bakımlı ve güvenli olması bizim için oldukça önemli. Ekiplerimiz titizlikle çalışarak vatandaşlarımızın bu alanlarda daha konforlu vakit geçirmesini sağlıyor" ifadelerini kullandı.

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
YEŞİLE, ÇEVREYE, DOĞAYA, TEMİZLİĞE ÖNEM VEREN BİR ANLAYIŞ OLMALI 21 Temmuz 2024 22:05

Edremit, İpekyolu ve Tuşba'nın 35 merkez mahallesi, semtleri ve çarşılarındaki yüzden fazla irili ufaklı bütün park ve yeşil alanlarda bakım, onarım, iyileştirme,yeşillendirme, sulama, koruma çalışmaları eş zamanlı olarak hızla, titizlikle ve profesyonelce yapılmalı. Ayrıca üç merkez ilçeye en az otuz beş adet yeni park ve yeşil alan yapılmalı. Edremit Millet Bahçesi, Akköprü Millet Bahçesi, İpekyolu Millet Bahçesi, Tuşba 2. Millet Bahçesi, İpekyolu Sahil Bandındaki eksikler giderilmeli. Bu alanlar da tam teşekküllü olarak Van halkının hizmetine sunulmalı.

Bakmadan Geçme