Tuşba Belediyesi'nden temizlik kampanyası

Tuşba Belediyesi, ilçenin görüntü ve çevre temizliği için kapsamlı bir temizlik kampanyası başlattığını duyurdu. Belediye, her gün farklı bölgelerde mıntıka temizliğine başladıklarını ve ekiplerinin gece gündüz sahada görev aldığını vurguladı.

Yapılan açıklamaya göre, Tuşba Belediyesi temizlik ekipleri, ilçe sınırları içerisindeki görüntü ve çevre kirliliğine neden olan yerlerde mıntıka temizliğini sürdürecek. Belediye, "Her gün farklı bölgede mıntıka temizliğine başlayan ekiplerimiz, siz değerli halkımıza hizmet etmek için gece gündüz sahada görev almaktadırlar" diye belirtti.

Temizlik kampanyasının amacı, Tuşba ilçesinin görünümünü iyileştirmek ve çevre kirliliğini azaltmak. Belediye, vatandaşların da bu sürece destek vermesini bekliyor. Temizlik ekipleri, ilçedeki cadde, sokak, park ve diğer ortak alanları titizlikle temizleyecek.

Tuşba Belediyesi yetkilileri, temizlik kampanyasıyla ilgili olarak, "Halkımızın yaşam kalitesini artırmak ve ilçemizin daha temiz, düzenli ve estetik bir görünüme kavuşması için bu kapsamlı temizlik çalışmalarını başlattık. Ekiplerimiz fedakarca çalışıyor ve halkımıza en iyi hizmeti vermeyi hedefliyoruz" dedi.
Belediye, temizlik kampanyasının sürdürülebilir olması için, hem kendi ekiplerinin hem de vatandaşların ortak çaba göstermesi gerektiğini vurguladı. Vatandaşların, evlerinin önü, cadde ve sokaklardaki atıkları düzenli olarak toplamalarının önemli olduğu belirtildi.

Tuşba Belediyesi, temizlik kampanyasının ilçenin genel görünümünü ve yaşam kalitesini artıracağına inandığını ifade etti. Belediye yetkilileri, vatandaşların desteğiyle ilçenin daha temiz ve düzenli bir hale geleceğini umut ettiklerini sözlerine ekledi.

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
365 GÜN BÜTÜN ŞEHİRDE TEMİZLİK 25 Mayıs 2024 20:05

ÇARŞILAR, SEMTLER, MAHALLELER, CADDELER, SOKAKLAR, ARA SOKAKLAR, PARKLAR, SAHİLLER, KIYILAR, DERELER, KANALLAR, PİKNİK ALANLARI, TARİHİ ALANLAR...BU ŞEHİRDE NEREYE GİTSENİZ, NEREYİ DOLAŞSANIZ, NEREYE BAKSANIZ TOZ, TOPRAK, İZMARİT, ÇÖP, EVSEL ATIK VE KİRLİLİĞE YOĞUN OLARAK RASTLIYORSUNUZ. BU SORUNUN SON YILLARDA ÇOK YOĞUN VE ÇOK YAYGIN OLDUĞU KESİN. NÜFUS ARTMIŞ OLSA DA BİLİNÇ ARTMALI, DUYARLILIK ARTMALI. İNSANLAR ŞEHRİNE, ÇEVRESİNE VE DOĞASINA GÖZÜ GİBİ BAKMALI, KORUMALI, KİRLETMEMELİ, TEMİZ TUTMALI. BİR DE BELEDİYELERİN KALABALIK TEMİZLİK EKİPLERİ OLMALI. HER YERDE 365 GÜN TİTİZ TEMİZLİK OLMALI. VE MAALESEF BUNLARI HER YIL SÖYLEMEKTEN USANDIK. 13 İLÇEMİZDE DE, TARİHİ VE DOĞAL MEKANLARINDA DA 365 TEMİZLİK OLSUN, KİRLİLİK OLMASIN, İLGİSİZLİK OLMASIN, BAKIMSIZLIK OLMASIN FAKAT ÜZÜLEREK SÖYLEYELİM Kİ VAN HEP BİLDİĞİNİZ GİBİ.

Bakmadan Geçme