Tuşba Belediyesi'nden temizlik seferberliği

Tuşba Belediyesi, Kurban Bayramı tatili boyunca ilçenin yoğun ilgi gören sahillerinde aralıksız bir temizlik süreci yürüttü. Belediye Başkanı'nın talimatlarıyla, temiz bir çevre için ilçenin tüm alanlarında 7 gün 24 saat esasıyla temizlik hizmetleri devam etti.

Yaz aylarının gelmesi ve resmi tatil döneminin başlamasıyla birlikte, Tuşba'nın doğal güzellikleri olan sahiller ve mesire alanları, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Tuşba Belediyesi, bu dönemde ilçenin tüm bölgelerinde titizlikle temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

Belediye ekipleri, sahil şeritlerini, piknik alanlarını, yeşil alanları ve tüm kamusal mekanları düzenli aralıklarla temizleyerek, vatandaşların rahat ve huzurlu bir ortamda vakit geçirmelerini sağladı. Çöp toplama araçları, çöp konteynerlerini boşaltarak, bölgenin her noktasında temizlik çalışmalarını yürüttü.

Tuşba Belediyesi Başkanı Hanım Akkoş, "Vatandaşlarımızın bayram tatillerini en iyi şekilde geçirmeleri için, tüm ekiplerimizle birlikte yoğun bir çaba sarf ettik. Sahil şeritlerinden parklara, yeşil alanlardan mesire yerlerine kadar her noktada temizlik çalışmalarımız devam etti. Amacımız, hemşehrilerimizin daha temiz ve sağlıklı bir çevrede vakit geçirmelerini sağlamak" diye konuştu.

Temizlik çalışmalarının bundan sonra da aynı titizlikle devam edeceğini belirten Tuşba Belediyesi, ilçenin tüm bölgelerinde vatandaşların daha temiz ve yaşanılabilir bir çevrede vakit geçirmelerini sağlamayı hedefliyor.

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
VBB VE İLÇE BELEDİYELERİNE DUYURULUR 25 Haziran 2024 15:01

@ Kaldırımlarda yayaların, bebek arabalı hanımların, kısacası insanların geliş gidişlerini zorlaştıracak şekilde araç parketmek "cahillik, sorumsuzluk, saygısızlık, kanunsuzluk" değil midir? @Benzer şekilde iş yerinin dışına, yani kaldırıma ve yol kenarlarına da ürün, eşya,masa sandalye bırakmak,sattığı mal veya ürünleri koymak "saygısız, kanunsuz, ahlaka aykırı , kanunlara aykırı, şehir kurallarına aykırı, gayri insani" bir davranış değil midir? @Benzer şekilde izmaritini, çöpünü, atığını ve artığını cadde ve sokaklara atmak, kaldırımlara atmak, refüjlere atmak, ağaç çanaklarına atmak, çevreye ve parklara atmak "cehalet, ilkellik, görgüsüzlük, kuralsızlık, şehre ve çevreye ihanet, gayri medenilik" değil mi? @ MAALESEF VAN'DA YUKARIDAKİ YANLIŞLARI YAPANLARA DA BİLİNÇLİ, DUYARLI, SAYGILI VE KURALLI DAVRANAN BİRÇOK VATANDAŞ LAR OLARAK DENK GELİYORUZ. LÜTFEN HERKES AMA HERKES DUYARLI OLSUN. KALABALIK VE HAREKETLİ BİR ŞEHİRDEYİZ. ŞEHRİMİZE,ÇEVREMİZE VE DOĞAMIZA SAHİP ÇIKALIM.

Bakmadan Geçme