Tuşba Belediyesi'nden temizlik seferberliği

Tuşba Belediyesi, mahallelerde biriken moloz ve hafriyat atıklarını kaldırarak görüntü kirliliğinin önüne geçmeye çalışıyor. Görevliler, daha temiz ve güzel bir Tuşba için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Tuşba Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı Mahalle Temizliği Seferberliği kapsamında, mahallelerde biriken moloz ve hafriyat atıklarını topluyor. Belediye, bu çalışmalarla görüntü kirliliğini önlemeyi ve mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini arttırmayı amaçlıyor.

Tuşba Belediyesi yetkilileri konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Tuşba'mızın daha temiz, daha güzel bir görünüme kavuşması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Mahallelerimizde biriken moloz ve hafriyat atıklarını kaldırarak, görüntü kirliliğini ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve yaşanabilir temiz bir çevrede hayatlarını sürdürmelerini sağlamak" dediler.

Yetkililer, belediye ekiplerinin mahalle mahalle dolaşarak temizlik çalışmalarını yürüttüğünü belirterek, "Mahalle sakinlerimizin de desteğiyle, Tuşba'mızı daha güzel bir ilçe haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için en önemli hedef" ifadelerini kullandılar.

Tuşba Belediyesi'nin Mahalle Temizliği Seferberliği kapsamındaki çalışmaları, ilçe genelinde memnuniyetle karşılandı. Mahalle muhtarları ve vatandaşlar, belediye ekiplerinin özverili çalışmalarını takdir ederken, daha temiz ve düzenli bir çevre için bu girişimin önemli olduğunu vurguladılar.

Tuşba ilçemiz ikinci büyük merkez ilçedir. İpekyolu’ndan sonra Van merkezde büyük potansiyele, geniş arazi, kamusal alan ve Van sanayisinin can damarının bulunduğu ilçedir. İlçenin bakımsız hali Van’a ve Tuşbalılara yakışmamaktadır. Tuşba’da yapılacak birçok iş bulunmaktadır. İlk etapta ilçenin genel görünümünü düzeltecek moloz, harfiyet atıklarının temizlenmesiyle işe başladık. Bundan sonra panoramik olarak ilçeyi daha güzel gösterecek, geliştirecek projelere başlayıp Tuşba’nın değerine, değer katacak çalışmaları hayata geçireceğiz. 

Yapılan açıklamalarda, Tuşba Belediyesi, Mahalle Temizliği Seferberliği çalışmalarına, tüm ilçe genelinde devam edecek. Belediye ekipleri, moloz ve hafriyat atıklarının toplanmasının yanı sıra, mahallelerdeki cadde ve sokakların da temizliğini yapacak. Tuşba sakinleri, belediyenin bu çalışmalarıyla ilçenin daha yaşanabilir hale geleceğine inandıklarını dile getirdiler.

Yorumlar 1
Van'a herkes sahip çıksın 08 Temmuz 2024 23:39

TERTEMİZ EDREMİT, TERTEMİZ TUŞBA,TERTEMİZ İPEKYOLU,TERTEMİZ VAN... İNSAN OLAN HERKES TERTEMİZ, BAKIMLI,FERAH,YEŞİL، TEMİZ VE GÜZEL BİR KENTTE YAŞAMAYI HAK EDİYOR. VAN'DA YAŞAYAN HER İNSAN ŞEHRİNİ SEVECEK, KORUYACAK, TEMİZ TUTACAK, KİRLETMEYECEK. BELEDİYELER DE 365 GÜN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAK

Bakmadan Geçme