Tuşba Belediyesi yollarda oluşan hasarları onarıyor

Tuşba Belediyesi, yaptığı açıklamada, alt yapı çalışmaları sebebiyle tahrip olup bozulan, kasis oluşan yollarda asfalt yama çalışmaları yaptıklarını belirterek, sürücülerin dikkatli olmalarını istedi. 

Tuşba Belediyesi yetkilileri açıklamasında, "İlçemizde alt yapı yenileme ve iyileştirme çalışmaları sırasında hasar alan yolları, ekiplerimiz titizlikle onarıyor. Vatandaşlarımızın konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlamaları için yoğun çaba sarf ediyoruz" dediler.

Belediye, özellikle su, kanalizasyon ve elektrik gibi altyapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda asfalt yama çalışmalarına öncelik verildiğini vurguladı. Ekiplerin, tahrip olan bölgelerde gerekli asfalt serimi ve düzenleme işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirdiği belirtildi.

Tuşba Belediyesi, ilçedeki yol bakım ve onarım çalışmalarını ilçenin tüm bölgelerinde eşit şekilde yürüttüklerini ifade ederek, "Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak, rahat ve güvenli ulaşım sağlamaları için yoğun çaba sarf ediyoruz. Altyapı çalışmaları nedeniyle oluşan hasarlı yolları süratle onarmak, ilçemizdeki tüm cadde ve sokakları kullanışlı hale getirerek vatandaşların istifadesine sunmak önceliklerimizin başında yer alıyor" diye konuştular.

Belediye, vatandaşların memnuniyetini göz önünde bulundurarak, yol onarım çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirtti. Ekipler, yaya ve sürücülerin sürüş güvenliğini artıracak şekilde çalışmalarını sürdürdükleri belirtildi.

Tuşba Belediyesi, ilçede eş zamanlı olarak devam eden altyapı yenileme ve asfalt yama çalışmalarıyla, bölgedeki ulaşım sorununu kalıcı olarak çözmeyi hedefliyor. Vatandaşların, yol onarım çalışmalarından memnun olduklarını ifade ettikleri aktarıldı.

Tuşba Belediyesi, alt yapı çalışmaları sırasında oluşan kasisler, çukurlar, tümsekler ekiplerimizin gayretli ve özenli çalışmalarıyla kısa sürede onarılarak vatandaşların konforlu ve güvenli ulaşımını sağlamak amacıyla istifadesine sunuluyor. Belediye, tüm ilçeyi kapsayan yol bakım ve onarım çalışmalarıyla, bölgedeki ulaşım sorunlarını kalıcı olarak çözmeyi hedefliyor. 

Bakmadan Geçme