Tuşba'da asfalt yama çalışmaları devam ediyor

Tuşba Belediyesi, ilçe genelinde bozulan, çöken, deforme olan mahalle yollarında asfalt yama ve stabilize yol çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Özellikle yoğun olarak kullanılan yolların bakımları, vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırmak ve trafik güvenliğini artırmak amacıyla büyük önem taşıyor.

Seyrantepe Mahallesinde başlatılan asfalt yama çalışmaları hızla ilerliyor. Ekipler, bozulmuş ve yer, yer çökmüş yolların asfaltlarını yenileyerek, mahalle sakinlerinin güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanına sahip olmalarını sağlıyor. Seyrantepe Mahallesinde asfalt yama çalışmaları tamamlanma aşamasına gelmiş bulunuyor.

Tuşba Belediyesi, Seyrantepe Mahallesinin ardından gerek görülen merkez mahallelerde de asfalt yama çalışmalarını sürdürmeye devam edecek. Çalışmalar kapsamında, yoğun olarak kullanılan yollarda gerekli görülen yerlere asfalt yama çalışmaları yapılacak.

Tuşba Belediyesi yetkilileri yaptıkları açıklamada, "Vatandaşlarımızın can güvenliğinin sağlanması için yapmış olduğumuz çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Asfalt yama ve stabilize çalışmalarımız, özellikle yoğun olarak kullanılan yollarda trafik ve yaya güvenliğini artırmak, vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla büyük önem arz ediyor. Seyrantepe Mahallesinde başlattığımız asfalt yama çalışmalarını tamamlama aşamasına geldik. Merkez mahallelerimizde de bu çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Vatandaşlarımızın anlayışına ve desteğine teşekkür ediyoruz" dediler.

Tuşba Belediyesi, ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini yükseltmek ve daha güzel, sorunsuz bir ilçede yaşamak için çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler. 

Bakmadan Geçme