Tuşba'da bugün kesinti yapılacak

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 26 Ağustos Pazartesi (bugün) Van'da bazı ilçe ve mahallelerinde planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 26 Ağustos Pazartesi (bugün) Van’ın Tuşba ilçesi genelinde  planlı kesinti yapılacağını duyurdu. İşte detaylar…

Van’ın Tuşba ilçesinde 10.30 ile 12.00 saatleri arasında Abdurrahmangazi,Altıntepe,İskele, Kalecik, Şemsibey,Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Tuşba ilçesinde 13.00 ile 14.30 saatleri arasında  Bardakçı,Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Tuşba ilçesinde 14.30 ile 16.00 saatleri arasında Adıgüzel,Ağartı,Akçaören, Akçift,Alaköy,Arısu,Aşıt,Atmaca, Ayanıs, Bağdaşan, Bardakçı, Çakırbey, Çitören,Çolpan,Dağönü, Değirmenözü,Derebey,Dibekdüzü, Dilimli,Ermişler,Esenpınar, Gedikbulak, Göllü, Gülsünler, Güvençli, Halkalı, Hıdırköy, İskele, Karaağaç, Kasımoğlu, Koçköy,Kolsatan,Kumluca, Meydancık, Mollakasım, Ocaklı, Otluca, Özkaynak, Özyurt, Pirgarip, Sağlamtaş, Şahgeldi, Satıbey,Şemsibey, Şemsibeyosb, Tabanlı, Tevekli, Topaktaş, Yaylıyaka, Yemlice, Yeni Mahallerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme