ÜNLÜ SANATÇILAR İRANLILAR İÇİN VAN'A GELİYOR

Ünlü pop sanatçısı Mustafa Ceceli ve İranlı sanatçılar Şehram Şebpere, DJ Faryad 9 Şubat Cuma günü Fuar ve Kongre Merkezinde konser vermek üzere Van'a geliyorlar. Van'da çeşitli noktalarda satışa çıkarılan konser biletlerine İranlı turistler büyük ilgi gösteriyor.

Burhan Ergin

 

İranlıların hayranlık duyduğu Türk pop müziğinin ünlü ismi Mustafa Ceceli ve İranlı sanatçılar Şehram Şebpere, DJ Faryad ile birlikte 9 Şubat Cuma günü saat 17:00'de konser verecekler. Ceceli, İranlı hayranları için sevilen şarkılarını seslendirecek. Konserde farklı ülkelerde sahne alan Farsça eserler seslendiren sanatçı Şehram Şebpere ve DJ Faryad, İranlı vatandaşlarını coşturacaklar.

 

 

"VAN'IN EKONOMİSİNE KATKI SUNUYORUZ"

Türk ve İranlı girişimcilerin organizasyonu ile Van'da düzenlenecek konserin büyük ilgi göreceğini belirten yetkililer, "Geçen yıl Van'a 500 bine yakın İranlı turist geldi. İranlılar için geçen yıl Van'da önemli konserler gerçekleştirildi. 2018 yılının ilk konserini biz organize ediyoruz. Amacımız İranlıların severek, beğenerek dinledikleri Türk ve İranlı sanatçıları İranlı turistlerle buluşturmak, aynı zamanda konserle Van'ın ekonomisine ve sosyal hayatına katkıda bulunmaktır. Türkiye'nin ünlü pop sanatçısı Mustafa Ceceli ve İran'ın ünlü sanatçılarından Şehram Şebpere, DJ Faryad'ı Van'a getirerek, İranlı vatandaşlarımızla buluşturacağız"  dediler.

 

KONSERİ 2 BİN KİŞİ İZLEYECEK

Konser biletlerinin VİP bölümü için 100 TL, normal bölümler için 40 TL'den satışa çıkarıldığını belirten organizasyon yetkilileri, "Bilet satışımız Van'da çeşitli noktalarda devam ediyor. Şuana kadar 2 bine yakın bilet satılmış durumda. Konser nedeniyle İran'dan gelen turist sayısında ciddi bir artış medyana gelecek. Oteller ve alışveriş mağazalarıyla Van'ın ekonomisine katkı sağlayacak. İranlı turistleri Van'da en iyi şekilde ağırlayacağız. İranlı turistlere yönelik ünlü sanatçıların sahne alacağı konserlerimiz devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme