Vali Balcı'dan Başkale'ye Ziyaret

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Dr. Ozan Balcı, Van'In Başkale ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Fahrettin Yiğit

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Dr. Ozan Balcı, Van’In Başkale ilçesini ziyaret ederek Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Mustafa Çelik’ten brifing aldı. 

Vali Ozan Balcı, Spor Van projesi kapsamında Başkale İlçesine yapılan basketbol, voleybol, halı saha ve tenis kortundan oluşan spor tesisini inceledi. Kaymakam Mustafa Çelik’ten bilgi alan Ozan Balcı, “İçerisinde voleybol, basketbol, halı saha ve tenis kortu bulunan 11 adet 2023 Spor Van tesisini ilçelerimize yaptık. Spora, sporcuya ve spor altyapısına çok önem veriyoruz. Spora desteğimiz devam edecek” dedi.

Vali Balcı buradaki ziyaretlerinin ardından Başkale İlçesi Cumhuriyet İlkokulunu ziyaret ederek sınıfları dolaştı. Öğrencilere çok çalışmaları ve kitap okumaları tavsiyesinde bulunarak öğrencilere kitap verip birlikte fotoğraf çektirdi.
Van Valisi Ozan Balcı; İlçenin ekonomik kalkınması, vatandaşların huzur ve refahı için yatırımların hızla sürdüğünü söyledi. Vali Ozan Balcı, Başkale Kaymakamı Mustafa Çelik ve beraberindeki heyet ile birlikte Başkale İlçesi programı kapsamında esnafı ziyaret etti. Vali Balcı, Esnafa hayırlı, bereketli kazançlar dileyerek , vatandaşlarla çay içip hasbihal edip taleplerini dinledi.

Vansesi Haber
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme