Vali Balcı'dan Çatak'a Ziyaret

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Ozan Balcı, Çatak'ta ilçesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

Fahrettin Yiğit

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Ozan Balcı, Ozan Balcı, Çatak İlçesini ziyaret etti. Kaymakamlık önünde Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya ve Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan tarafından karşılanan Van Valisi Ozan Balcı'ya ilçenin genel durumu ve yatırımlarla ilgili brifing verildi.Çatak İlçesinde Atatürk İlokulunu ziyaret etti. Sınıfları dolaşan Valimiz, öğrencilere kitap hediye ederek fotoğraf çektirdi. Daha sonra öğretmenlerle bir araya gelen Vali Ozan Balcı, hasbihal ettiği öğretmenlerin taleplerini dinledi.

ÇATAK'A YENİ BİLİM MERKEZİ

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Ozan Balcı,  Çatak'ta Bilişim Merkezi'nin Açılışını Yaptı. Van Valisi Ozan Balcı, Çatak İlçesinde Kaymakamlık tarafından açılan Bilişim merkezini ziyaret ederek Kaymakam Sercan Sakarya’dan merkezle ilgili bilgi alarak incelemelerde bulundu.

Van Valisi Ozan Balcı Çatak ilçe ziyareti programı kapsamında bir ziyarette Çatak Aile Destek Merkezi'ne(ADEM) gerçekleştirdi. 

ADEM kapsamında açılan müzik, resim, tiyatro, el sanatları gibi kurslarda inceleme yapan Van Valisi Ozan Balcı, “Kadınlarımızın sosyal hayata katılımını sağlamak, meslek öğrenip ev ekonomilerine katkı sunmaları için ilimiz genelinde 100 ADEM açtık. Kadınlara önem veriyoruz. İhtiyaç halinde yeni ADEM’ler açacağız” dedi.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme