Vali Balcı'dan hastane ziyareti

Van Valisi Ozan Balcı, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Hastane Başhekimi Remzi Sarıkaya'dan bilgi alan Vali Balcı, hastane personeline kolaylıklar dileyerek incelemelerde bulundu. 

Vali Balcı, ziyareti sırasında hastane personeli ile bir araya geldi. Personele kolaylıklar dileyen Vali Balcı, sağlık hizmetlerinin en iyi şekilde sürdürülebilmesi için gerekli desteği sağlayacaklarını vurguladı.

Hastanenin çalışmaları hakkında Başhekim Sarıkaya'dan ayrıntılı bilgiler alan Vali Balcı, sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi için önemli notlar aldı. Hastane bünyesindeki tüm bölümleri tek tek inceleyen Vali Balcı, personelin çalışmalarını yakından takip etti.

Tedavi gören hastalara da ziyarette bulunan Vali Balcı, onlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, moral verdi. Hastalara kitap hediye eden Vali Balcı, kendilerini yalnız hissetmemelerini sağladı.

Vali Balcı, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin sağlık hizmetlerindeki önemli rolünü vurgulayarak, hastane personeline teşekkür etti. Sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarının takdire şayan olduğunu belirten Vali Balcı, hastanenin daha da ileriye götürülmesi için gereken desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme