• Haberler
  • Güncel
  • Vali Balcı'dan Jandarma Tabur Komutanlığı'na ziyaret

Vali Balcı'dan Jandarma Tabur Komutanlığı'na ziyaret

Van Valisi Vali Ozan Balcı, Başkale Jandarma Tabur Komutanlığı'nı ziyaret ederek kahraman jandarmalarımıza moral verdi. Vali Balcı'ya, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Aykut Tanrıverdi, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Adem Şen ve İl Emniyet Müdürü Murat Mutlu eşlik etti.

Vali Balcı, jandarmalarla bayramlaşarak onlarla sohbet etme fırsatı buldu. Jandarmalarımızın fedakarlık gerektiren çok kutsal bir görev yaptıklarını belirten Vali Balcı, "Allah sizleri korusun, kazadan beladan muhafaza eylesin" diyerek onlara dua etti.

Jandarma birlikleriyle bir araya gelen Vali Balcı, kahraman komandolarımızla yakından ilgilenerek moral desteği verdi. Jandarma Tabur Komutanlığı'nın faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali, personelin görev ve sorumluluklarını yerinde inceleme fırsatı yakaladı.
Van Valisi Vali Ozan Balcı, jandarmalarımızın bayramını da kutladı. Görevlerini fedakarca yerine getiren jandarmalarımızın her zaman yanlarında olduklarını vurgulayan Vali Balcı, "Fedakarlık isteyen çok kutsal bir görev yapıyorsunuz. Allah sizleri korusun, kazadan beladan muhafaza eylesin" şeklinde konuştu.

Vali Balcı'nın ziyareti, jandarmalarımız üzerinde büyük bir moral ve motivasyon etkisi yarattı. Kahraman komandolarımız, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunmasında üstlendikleri kritik görevlerin bilincinde olduklarını bir kez daha ortaya koydu.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme