Vali Balcı'dan Van Gölü Anaokulu'na ziyaret 

Van Valisi Ozan Balcı, Van'da yapımı tamamlanan 119 yeni anaokulundan biri olan 12 derslikli Van Gölü Anaokulunu ziyaret etti. Vali Balcı, modern donanımları, sosyal alanları ve oyun parkları ile Van'ın en yeni ve en modern anaokullarından biri olan Van Gölü Anaokulunu inceledi.

Ziyaret sırasında konuşan Vali Balcı, yeni anaokullarının çocukların eğitimine büyük katkı sağlayacağını belirtti. Van Gölü Anaokulunun, çocukların gelişimi ve eğitimi için gereken tüm imkanlara sahip olduğunu ifade eden Vali Balcı, öğrencilerin burada keyifli zaman geçireceklerini söyledi.

Vali Balcı, "Van Gölü Anaokulu, sosyal donatıları, etkinlik alanları ve oyun parkları ile Van'ın en modern anaokullarından biri. Çocuklarımız burada hem keyifli hem de kaliteli bir eğitim alacaklar. Yeni yaptığımız 119 anaokulu da benzer şekilde çocuklarımızın eğitimi ve gelişimi için en iyi imkanları sunuyor. Bunun için çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

Van İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Aras da, yeni anaokullarının eğitim kalitesini artırmak ve daha çok çocuğa ulaşmak adına büyük önem taşıdığını belirterek, "Çocuklarımızın erken yaştan itibaren nitelikli eğitim almaları, onların geleceği için çok önemli. Vali Bey'in de ifade ettiği gibi, Van Gölü Anaokulu ve diğer yeni anaokullarımız bu anlamda önemli yatırımlar" dedi.

Öğretmenler ve idareciler de yeni anaokulunun eğitim kalitesini ve öğrenci imkanlarını memnuniyetle karşıladıklarını dile getirdi. Öğrenciler ise anaokulu bahçesindeki oyun parklarında keyifli vakit geçirirken, öğretmenleriyle birlikte sınıflarda çeşitli etkinlikler yaptılar.
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme