• Haberler
  • Vali Balcı öğrencilerle buluştu

Vali Balcı öğrencilerle buluştu

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, 2022-2023 Lise Giriş Sınavında (LGS) yüksek puan alan öğrencilerle bir araya geldi.

Vali Balcı öğrencilerle buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çalışkan insanların her zaman istedikleri yere gelebilceğine dikkat çeken Vali Ozan Balcı, derece yapan çocuklarla sohbet etti.

Vali Balcı,  “Kendinizi iyi yetiştirin. En önemli döneme geçtiniz. Lise yılları insanın keyif aldığı bir dönem. Ama sağlam bir temel atın. İyi bir üniversite kazanın. Üniversite yılları da çok güzel. Hayallerinizi gerçekleştirirsiniz. Sizlere güveniyorum. Çalışkanlık karakteriniz olsun. Kendinizi kontrol edin. İyi insanlarla arkadaş olun ve başınızı önünüze eğecek hatalar yapmayın. Mutlaka kitap okuyun ve bir kaç dil öğrenin. Sporla ve güzel sanatlarla uğraşın. Türkiye çok güzel ve fırsatlar ülkesidir. Çalışırsanız güzel ülkemizin bütün kapıları size açılır. Önce kendinize faydalı olun. Zaten kendisine faydası olan değer üreten kişi ülkesine, ailesine çevresine hatta bütün insanlığa faydalı oluyor. Dürüst olun. Hedefleriniz büyük olsun. Nice başarılara imza atmanızı diliyorum.” dedi.

Vali Balcı, daha sonra başarılı öğrencilere hediyelerini verip aileleriyle birlikte fotoğraf çektirdi. BASIN BÜLTENİ

 

Bakmadan Geçme