Vali Zorluoğlu jandarma komutanlığında

Vali Murat Zorluoğlu, onuncu günü geride bıraktığı Van Valiliği görevinde bir taraftan hayırlı olsun dileği için kendisini ziyaret eden misafirlerini ağırlarken, diğer yandan kurumları ziyaret ederek bilgilendirme toplantılarına katılıyor.

İl Milli Eğitim ve İl Emniyet Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği toplantılara İl Jandarma Komutanlığı toplantısını da ekleyen Vali Zorluoğlu, akşam saatlerinde güvenlik birimlerinden sorumlu Vali Yardımcısı Önder Can ile birlikte gittiği Alay Komutanlığında, İl Jandarma Komutanı Albay Yüksel Oğuz ve askeri erkân tarafından karşılandı.

Alay bahçesinde karşılama mangasını selamlayan Vali Zorluoğlu daha sonra alayın karargâh binasına geçerek burada Alay Komutanı Oğuz ve yardımcıları ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Vali Murat Zorluoğlu, Alay Komutanlığı sorumluluk bölgesinde yürütülen terörle mücadele faaliyetleri ile güvenlik ve asayişin sağlanmasına yönelik detaylı bilgiler aldığı toplantı sonunda, komutanlığın her kademedeki personelinde özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ederek, kazasız-belasız hayırlı görevler diledi.

VALİ ZORLUOĞLU, ASAYİŞ KOLORDU KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığına giderek, Korgeneral Arif Çetin’e iade-i ziyarette bulundu.

Van’daki görevlerine başladığı günlerde kendisine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Kolordu Komutanı Çetin’i ziyaretinde ilk olarak Komutanlık Şeref Defteri’ni imzalayan Vali Zorluoğlu, daha sonra Korgeneral Çetin’in makamına geçerek burada kendisiyle bir süre görüştü. 

Vali Murat Zorluoğlu, bölgedeki asayiş ve güvenlik faaliyetlerin temini için birlikte görev yapacak olmaktan memnuniyet duyacağını belirttiği Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin’e göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

 

Bakmadan Geçme