Van 8 Saat Elektriksiz Kalacak

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından 28 Ekim Cumartesi (Bugün)) 8 saat elektrikler kesilecek.

Fahrettin Yiğit

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından yapılan duyuruda 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Van’da bu ilçe ve mahallelerde; 

Gevaş, hasbey mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Muradiye, aşağı argit mahallesi, giriş küme evlerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Edremit, eski cami mahallesi, behçet tr'de planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Çatak, akçebük köyü, sivritepe mezrasında, su geldi, konalga, dokuzdam , sırmalı, köyleri ve bunlara bağlı, tanrıverdi, şıvgınlı, yukarı uşak, yolgeçen, dönemeç, şapur, beğendik, küllüce, dursunlar ve gelincik mezraları ile küllüce telekom gsm, dokuzdam baz istasyonu ve sırmalı baz istasyonunda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Gürpınar, öveçli mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Bahçesaray, çatbayır mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Özalp, istasyon mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır. Hasanbey köyünde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Tuşba, bardakçı mahallesi, dursun odabaşı tıp fakültesinde, bardakçı, gariptepe mezrası, yurtkur, bardakçı doktor villaları, yurtlu, bardakçı konutları, özer van beton, köroğlu beton, topraktaş bşb asfalt şantiyesi, ziraat meslek lisesi ve tevekli mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Vansesi Haber
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme