VAN'A HİZMET ETMEYE TALİBİM

AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Aday Adayı Şaban Gültepe, 'Van için hizmet etmeye talibim. İlimizin daha fazla gelişmesi için çaba sarf edeceğim. AK Parti çıkaracağı iyi adaylarla seçimi alacaktır' dedi.

Evren Doğruer

Doğru Yol Partisi 21. Dönem Van Milletvekili Fetullah Gültepe'nin kardeşi işadamı Şaban Gültepe AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Gazetemizi ziyaret eden Gültepe, imtiyaz sahibi Erdal Perihan ve Yazı İşleri Müdürü İkram Kali ile görüştü.

17 yıl aktif siyaset yaptığını belirten Gültepe, "Van doğumluyum, 1978 Hacettepe Üniversitesi Sosyal İdari Bilimler Fakültesi mezunuyum. Ömrümü memleketim Van'da geçirdim, ticaretle uğraşıyorum. Mobilya, konfeksiyon, beyaz eşya, iletişim ve inşaat sektörlerinde hizmet veriyoruz. 17 yıl Van Ticaret ve Sanayi Odasında farklı görevlerde ilimize hizmet ettim. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde 8 yıl konsey üyeliği, 9 yıl genel kurul üyeliği görevlerinde bulundum. Siyasi olarak da Anavatan Partisi'nin Van'daki kurucu üyelerindenim. Anavatan Partisinde 17 yıl aktif siyaset yaptım. Rahmetli Turgut Özal, Mesut Yılmaz ve Yıldırım Akbulut dönemlerinde parti kademelerinde görev yaptım. 21. Dönem Genel seçimlerde partimizin baraja takılmasından dolayı siyasi hayatıma ara verdim" dedi.

"Tecrübelerimi ilime hizmet etmek için kullanmak istiyorum"

Siyasi deneyim ve tecrübelerini Van'a hizmet etmek için kullanmak istediğini söyleyen Gültepe, "Aday adayı olmamın nedeni bu ilde doğup büyümemdir. Tecrübelerimle Van'a çok iyi hizmet edeceğime inanıyorum. Siyasi deneyim ve tecrübelerimi ilime hizmet etmek için harcamak istiyorum. Bu yüzden AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Geçmiş tecrübelerime dayanarak, Van seçmenini çok iyi tanıyorum. İlimizin sorunlarını çok iyi projelerle çözmeyi hedefliyoruz. İpekyolu ilçesi hem nüfus yoğunluğu açısından hem de seçmen açısından Van'ın en büyük ilçesidir. Van'a hizmet etmek için gövdemi taşın altına koymaya geldim. Memleketime hizmet etmeye talibim. İlimizin daha fazla gelişmesi için çaba sarf edeceğim. AK Parti iyi adaylarla yola çıkarsa kazanır. Doğru ve güçlü insanlarla seçimlere girmeli. AK Parti'nin herkese eşit davranması gerekiyor. Kesinlikle ötekileştirici bir dil kullanmaması lazım. Geçmişte siyaset yaptığım dönemde ayrım yapmadım. Herkese eşit davrandım. İnsanlarımızın sorunlarıyla yakından ilgilendim. Asla insanları ötekileştirmedim. Zaten dinimizde ötekileştirmeyi yasaklıyor. Görev verilmesi halinde ilimizi kalkındırmak için çalışacağım" ifadelerini kullandı.  

 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme