Van'a Master Plan! Van'ın o sorunu çözülecek…

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Dr. Ozan Balcı, Van'daki derelerin taşkın risklerinin ortadan kaldırılması için düzenlenen toplantıya katıldı.

Duygu Şahinbaş

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Dr. Ozan Balcı, Van’daki derelerin taşkın risklerinin ortadan kaldırılması için düzenlenen toplantıya katıldı.

VAN İÇİN MASTER PLAN
Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Dr. Ozan Balcı, Van’daki derelerin taşkın riskinin ortadan kaldırılması ve bertaraf edilmesi için hazırlanacak olan master planı ile ilgili toplantıya katıldı. Toplantıda, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) Taşkın Kontrol Daire Başkanı Muhammet Bahattin Avcuoğlu tarafından master planı ile ilgili yapılacaklar sunum eşliğinde anlatıldı.
Van Valisi Ozan Balcı, “Taşkınla ilgili master planlanını en kısa sürede tamamlayıp alanda uygulamaya başlayacağız. İlimiz için hayati önem taşıyan bu taşkınları önleyip riskleri ortadan kaldıracağız” dedi.

VAN YENİ SAHİL YOLUNA KAVUŞUYOR

Van Valisi Ozan Balcı toplantının ardından Van'ın prestij projelerinden olan 10 kilometrelik Sahil Yolunda ve 1100 dönümlük rekreasyon alanında incelemelerde bulunarak çalışanlara kolaylıklar diledi. Kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacak olan Sahil Yolunda çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Van Valisi Ozan Balcı, projeyle Vanlı'nın Van Gölü ile buluşturulacağını söyledi.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme