• Haberler
  • Güncel
  • Van Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinden örnek hizmet anlayışı

Van Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinden örnek hizmet anlayışı

Van Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmet kalitesi ile göz kamaştırıyor. Ekip ruhuyla hastalara hizmet verdiklerini belirten Başhekim Dt. Özkan Arık, 'Aktif olarak 53 hekim hastanemizde görev yapıyor. 7-24 halkımıza hizmet veriyoruz. Cerrahi kliniğinde implant dışında tüm ameliyatlar başarıyla yapılmaktadır' dedi.

Burhan Ergin

2015 yılından itibaren hizmet vermeye başlayan Van Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kalitesi ve hizmet anlayışıyla vatandaşlardan büyük takdir topluyor. Başhekim Dt. Özkan Arık gazetemize yaptığı açıklamada, “Sağlık Bakanlığı tarafından 67 ünitlik son derece modern ve teknolojik cihazlarla donatılmış olan merkezimizde, hastalarımız ve çalışanlarımız için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülerek planlanarak yapılmıştır. Van ve çevre illeri ağız ve diş sağlığı konusunda en önemli sağlık kurumlarından biri olarak hizmet veriyoruz” dedi.

 “53 hekim hastanemizde görev yapıyor”

Van Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde 53 doktorun görev yaptığını belirten Dt. Arık, “1984 Van doğumluyum. Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldum. Meslekteki 11. yılımı doldurdum.2013 yılında Van Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde diş hekimi olarak göreve başladım. 2017 yılından bu yana Van Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde başhekimlik görevini yürütüyorum. Kışın bin 600, yazın bin 300 hastaya hizmet veriyoruz. 53 hekim hastanemizde görev yapıyor. 7-24 hastalarımıza hizmet veriyoruz. Protez, kanal tedavisi, dolgu, diş taşı temizliği, diş çekimi, cerrahi ameliyatların tamamını başarıyla yapmaktayız. Sadece 8 yaş altına hizmet veren 4 çocuk doktorumuz var. Cerrahi kliniğinde implant dışında tüm ameliyatlar yapılmaktadır. Van’da yaşayan vatandaşlarımız tedavi olmak için çok rahatlıkla hastanemize geliyor. Çünkü hastanemiz yürüme mesafesinde çarşı merkezindedir. Bölge illerinden de hasta kabul ediyoruz. 2017 yılında biri hayırsever bir vatandaş tarafından yaptırılan diğeri İpekyolu Belediyesi tarafından yaptırılan 2 çocuk parkımız var. Çocuk parkı yaptırarak bu ihtiyacımızı gideren İpekyolu Belediyesi ve hayırsever vatandaşımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

“Kurumlara örnek olabilecek güzel hizmetler veriliyor”

Vatandaşlara hizmet etmek için büyük çaba sarf ettiklerini söyleyen Dt. Arık, “Sağlık Bakanlığı mevzuatı doğrultusunda, önceliğimiz hastalarımızın beklenti ve memnuniyetini en üst düzeyde tutarak, sistemimizi sürekli gözden geçirmek, iyileştirme çalışmalarına önem ve öncelik vermektir. Hastalarımızın ve tüm çalışanlarımızın bize duydukları güveni sürekli geliştirerek, dürüst, kaliteli ve ekonomik sağlık hizmeti sunmak, çalışanlarımızı sürekli eğitimlerle destekleyerek, iyileştirme süreçlerinde etkin kılmak ve huzurlu çalışma ortamını sağlamak, teknolojik yenilikleri, bilimsel ve yönetsel gelişmeleri sürekli takip ederek hastalarımızın hizmetine sunmada hiçbir şekilde kalite anlayışından taviz verilmemektir. Hasta merkezli hizmet verdiğimizin bilincinde mevcut kaynakları doğru ve verimli şekilde kullanarak, ekip ruhunu güler yüzle bütünleştirip, bize güvenen bir toplum oluşturmak ve eş değer kurumlara örnek olabilecek bir ağız ve diş sağlığı hizmeti sunuyoruz” diye konuştu.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme