VAN AMATÖR'DE 10. HAFTA

Van 1'nci Amatör Lig'de A ve B Grubunda hafta sonu oynan maçlarla 10.hafta, birbirinden çekişmeli maçlarla geride kaldı.

Rıdvan CAN

 

Van 1'nci Amatör Lig'de heyecan dinmek bilmiyor. A Grup'ta lider Erciş Gençlik Belediyespor, ikinci sırada bulunan en yakın takipçisi Yolspor'a 90+3'te kalesinde gördüğü şok golle 2-1 mağlup olurken, Grubun diğer karşılaşmalarında ise Edremitspor kendi evinde Erciş Örenespor'u 4-2 yenmeyi başardı. Diğer karşılaşmada ise Türk Telekomspor Gürpınarspor'u 3-2 mağlup etmeyi başardı. Grubun diğer takımı 1974 Edremit Tokispor ise haftayı bay geçti.

 

İpekyoluspor liderliğini koruyor

Van Amatör Lig B grubunda ise haftayı bay geçen şampiyonluk kadrosu kuran ve yeni sezonda oturmuş kadro ile Bölgesel Lig'e yükselmeyi hedefleyen İpekyoluspor hedefleri doğrultusunda doludizgin yoluna devam ediyor. Ligin 10.haftasında puan cetvelinde Şu ana kadar çıktığı 7 karşılaşmadan da 7 galibiyet alan İpekyoluspor'un en büyük başarısı ise kalesinde hala gol görmemesi B Grubunda Play-Off'u garantileyen İpekyoluspor 2 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Grubun diğer karşılaşmalarında ise TEİAŞspor sahasında Erciş 1 Nisanpsor'a 2-1 mağlup olurken, DSİspor ise deplasmanda Çaldıranspor'u 3-0 yenmeyi başardı.  Birlikspor ise haftayı bay geçti.

 

Ertelenen 1974 Edremit TOKİspor, Edremitspor maçı yarın oynanacak

Ligin 9'ncu haftasında oynanması gereken 1974 Edremit Tokispor ile Edremitspor maçı güvenlik ekiplerinin sahada olmaması nedeniyle maçın hakemi tarafından iptal edilerek ileri tarihe ertelenmişti. Ertelenen maç yarın İŞGEM sahasında oynanacak.

Bakmadan Geçme