Van AVM 15 Aralık'ta açılıyor

Doğunun cazibe merkezi Van'da yepyeni bir yaşam merkezi Van AVM 15 Aralık Salı günü görkemli törenle hizmete açılacak. Yaklaşık olarak 50 Milyon Dolara mal olan Van AVM 'de 95 mağaza, 10 sinema salonu, yemek ve eğlence alanları da bulunacak.

Hacı Yılmaz

15 Aralık Salı günü büyük bir törenle açılışı geçekleştirilecek olan Van AVM'nin, Van ekonomisine önemli katkılar sağlaması bekleniyor. Bünyesinde çalıştıracağı personelle Van'da işsiz gençlere umut olacak Van AVM'nin açılış için hazırlıkları devam ediyor.

Van'ın alışveriş merkezi Van AVM için geri sayım başladı. Modern mimarisi, güçlü markaları, son teknolojiyle donatılmış sinema salonları, geniş terasında yer alan kafe ve restoranları, çocuklar için hazırlanan oyun alanlarıyla hizmet verecek Van AVM açılışı için geri sayım başladı.

Bünyesinde birçok önemli markayı da bulunduran Van AVM turizm potansiyeli yüksek Van için büyük hareketlilik sağlaması bekleniyor. Van AVM aynı zamanda komşu ülkeler ve şehirlerden gelen turistlere de hizmet vermeyi hedefliyor.

Toplam 55 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Van AVM'de perakende sektörünün öncü markalarından oluşan yaklaşık 95 ünlü mağaza hizmete girecek. Van AVM'de aynı zamanda bin kişinin istihdam edilmesi Van için büyük bir önem taşıyor.

Global Yatırım Holding tarafından hayata geçirilen Van AVM, Van'da sosyal hayatın yanı sıra iş yaşamına da canlılık kazandıracak.

Köklü tarihi ve kültürüyle zengin bir geçmişe sahip olan Doğu'nun incisi Van'da, şehrin ilk ve tek modern alışveriş merkezi Van AVM'de, ilk aşamada Toyz Shop, Kayra, Özdilek, Waffle Stop, Opmar Optik, Cinemaximum, White&Beige, Viday Collection, Flormar, Takıştır, Bursa Kebap Evi, Toru Entertainment, Atasun Optik, Yves Rocher, Popeyes, Usta Dönerci, Derimod, Saat&Saat, KRC, Polen Tantuni, Fabrika & Network, Greyder, Madame Coco, Bernardo, Suwen, Köfteci Ramiz, Gloria Jeans, Gratis, Big Yellow, Sportive, U.S. Polo gibi birçok önemli marka Vanlılara hizmet verecek.

Vanlıların açılışını heyecanla beklediği modern alışveriş merkezi Van AVM'nin, şehrin merkezinde yepyeni bir buluşma noktası olması bekleniyor.

Van AVM'nin açılışıyla birlikte, özellikle Van'a gelen İranlı turist sayısında çok ciddi artış bekleniyor.  Alışverişte önemli bir çekim etkisi yaratacak Van AVM için kente gelen çoğunluğu yabancı on binlerce kişi, cadde mağazalarından da alışveriş yapmanın keyfini yaşarken, kente önemli ekonomik katkı sağlayacak.

Tarihteki yeri, lokasyonu, insanlarının ticarete yatkınlığı nedeniyle Doğu Anadolu Bölgesi'nin büyüme ve gelişime en açık kentlerinden biri olarak gösterilen ticaret şehri Van, 'yaşam merkezi' konseptli ilk büyük AVM'sine, şehrin en gözde mekanlarından Cumhuriyet Caddesi'nde kavuşacak. Kiralama yönetimi JLLTürkiye tarafından yürütülen, 95 mağaza, 10 sinema salonu, yemek ve eğlence alanlarının da yer alacağı Van AVM'nin açılışı, sadece Vanlılar ve bölge halkı tarafından değil, alışveriş için Türkiye'yi tercih eden İranlılar tarafından da heyecanla bekleniyor.

Bakmadan Geçme