Van AVM'den Van'ın Tanıtımına Bir Katkı Daha

Vanlılık ruhuyla Van'a değer katan Van AVM Van'ın sosyal medyada tanıtımı için herkese açık Van temalı fotoğraf yarışması düzenledi.

Vansesi Haber Merlkezi

anlılık ruhuna, kent bilincine önem veren Van AVM  tarafından fotoğraf yarışması düzenlendi. Düzenlenen  yarışmada Van'ın senin için en güzel karesini çekenler,#‎benimgözümden Van hashtag'i ile 1 - 15 Mart arası Instagram'da paylaşacaklar. Beğenileri toplayanlar. Iphone 6S Kazanacak!#‎vanavm etkinliği daha şimdiden büyük ilgi görmeye başladı. 

"Benim gözümden Van" Katılım Koşulları 
2.Yarışma 1 Mart 2016 tarihinde başlayıp, 15 Mart 2016 tarihinde sona erecektir. 
3. Van AVM " Benim Gözümden Van" yarışmasına katılmak için yapılması gereken, kullanıcının Van'ın en güzel karesini çekerek #benimgözümdenvan hashtag'i ile paylaşması gerekmektedir. 
4. Yarışma bitiminde katılımcılar tarafından en güzel fotoğrafı #benimgözümdenvan hashtag'ine yollayan ve en çok beğeniyi toplayan kişi ödülü kazanacaktır.
5.Yarışmaya katılan ve en çok beğeniyi toplayan 1. Kişi Iphone 6S, 2. Kişi Carrefour'dan 500 TL çek ve 3. Kişi Carrefour'dan 250 TL çek kazanacaktır.
6. Aldatıcı olarak kullanılacak sosyal medya isimleri ve sahte beğeniler eşleştirilme yapılamadığı zaman otomatik olarak silinecektir. 
7. Yarışmaya ancak gerçek kişiler katılabilmektedir. Tüzel kişiler, markalar değerlendirme kapsamına alınmayacaktır. 
8. Van AVM " Benim Gözümden Van" kampanyası için yaş sınırı bulunmamaktadır. 
9. Ödüller sadece katılan yarışmacı tarafından alınabilir. 
10. Van AVM yönetim personeli, Van AVM bünyesinde yer alan mağaza sahipleri ve personelleri, Van AVM’ye fikri veya teknik destek sağlayan, yarışma ile ilgili bağlantılı kuruluşların personelleri yarışmaya katılamaz.
11. #benimgözümdenvan hashtag'ine atılacak fotoğrafların, yarışmaya katılacak kullanıcıların kendi çektiği fotoğraflardan oluşması gerekmektedir. Halihazırda internette bulunan ve Van'a ait olduğu tespit edilen fotoğraflar, kesinlikle geçerlilik sağlamayacaktır.
12. Yarışmaya katılan herkes bu koşulları kabul etmiş sayılır. 
13. Van AVM'nin yarışma kurallarını değiştirme hakkı saklıdır.

Bakmadan Geçme