VAN BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ AÇILDI

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, Van Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışını gerçekleştirdi. Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Başkan Orman ile Chaklles Cafe'de sahur yaptı.

Rıdvan Can

 

Açılışlar gerçekleştirmek üzere Van'a gelen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Kartal Yuvalarından Sorumlu Üye Hüseyin Mican, Pazarlama ve Sponsorlar ile Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Üye Burhan Topuz, Selçuk Kaynarakan, Hakan Özköse, Hukuk İşlerinden Sorumlu Üye Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte Van Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Elite World Van Hotel'de düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Başkan Orman, daha önce Van'a gelmeyi planladığını ancak bugüne nasip olduğunu söyledi. Ziyaretin Ramazan ayının ortalarına denk gelmesiyle ayrı bir mutluluk yaşadığını ifade eden Orman, "Bütün organizasyon çok güzel gerçekleşti. Ben herkese teşekkür ediyorum. Beşiktaşlılık nezakettir, efendiliktir, zarafettir. Merhum Süleyman ağabeyin kullandığı bir laf, bize miras kaldı. 'İyi insan olmadan iyi bir Beşiktaşlı olunmaz'. Onun için de en önemli özelliğimizin bu olduğuna inanıyorum. Sizlerin Beşiktaş'ı temsil ederken de Beşiktaş'ın farklı yönlerini insanlara göstermenizi rica ediyorum. Bu kadar güzel bir toplulukla birlikte olduğum için çok mutluyum" dedi.

Konuşmaların ardından Van Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Gani Aslan tarafından Başkan Orman'a ve yönetim kurulu üyelerine Van kilimi ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Daha sonra yoğun taraftar kitlesiyle birlikte Sanat Sokağı'ndaki Van Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışını gerçekleştiren Orman, taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

COŞKULU AÇILIŞ

Coşkulu taraftar konvoyu eşliğinde Sanat Sokağına gelen Başkan Fikret Orman'ı burada ellerinde bayraklar ve meşaleler bulunan siyah beyazlı taraftarlar karşıladı.

Yoğun ilgi gören Başkan Orman, Ova İş Merkezinde bulunan Van Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışına katıldı. Dernek Başkanı Gani Aslan konuşmasında Başkan Orman ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle İstanbul'dan gelen Vanlı Beşiktaşlı işadamlarına teşekkür etti. Taraftarların alkışları arasında açılış konuşmasını yapan Başkan Fikret Orman, Van'da gösterilen büyük ilgiye teşekkür ederek, Anadolu'da en kalabalık Beşiktaş taraftar kitlesinin Van'da olduğunu Vanlılarla renk ve gönül bağlarının bulunduğunu belirtti. Orman, açılış sonrası dernekte bir süre sohbet etti.

SAHURDA BULUŞTULAR

Kartal Yuvası Mağazası açılışı, Van Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği iftar yemeği ve Van Beşiktaşlılar Derneğinin açılışının ardından taraftarlarla fotoğraf çeken Başkan Orman, sahurda Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu ile Chakless Cafe'de bir araya geldi. Sahuru birlikte yapan Vali Zorluoğlu ve Başkan Orman, futbol ve Van üzerine sohbet yaptılar. Başkan Fikret Orman, Vali Zorluoğlu'na Beşiktaş armalı sırtında 65 numara ve Murat Zorluoğlu yazılı forma armağan etti. Van Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Gani Aslan da Vali Zorluoğlu'na siyah beyaz kaşkol hediye etti. Sahur buluşmasına Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray, Beşiktaşlı yöneticiler, İstanbul'dan gelen Vanlı işadamları katıldı.

Sahur toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

 

Bakmadan Geçme