• Haberler
  • Van Beşiktaşlılar Derneğinden öğrencilere hediye

Van Beşiktaşlılar Derneğinden öğrencilere hediye

Van Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Gani Aslan beraberindeki dernek yöneticileriyle birlikte Muradiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve Muradiye Öğrenim Birimini ziyaret ederek öğrencilere Beşiktaş forması hediye etti.

Van Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Gani Aslan beraberinde Diyadin Behçet, Yiğit Saygun Aktaş ile birlikte öğrencilere forma hediye etti. Muradiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve Muradiye Öğrenim Birimini ziyaret ederek, öğrencilere 150 adet forma hediye eden Van Beşiktaşlılar Derneği, örnek bir davranış sergiledi. 

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Van Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Gani Aslan, "Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın ’Edirne’den Kars’a, Tekirdağ’dan Hakkâri’ye projesi kapsamında öğrencilerimize Beşiktaş forması hediye edildi. Bu proje bütün çocuklarımıza bütün gençlerimize Beşiktaş sevgisini ve Beşiktaş aşkını aşılamak adına bölgelere gidip çocukların gönlünü okşamak ve onların ümitlerini yeşertmek adına başlattığımız bu projenin bu ayağını Van'ın Muradiye ilçesinde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Forma dağıtım töreninde renkli görüntüler yaşandı. 


 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme