VAN BÜYÜKŞEHİR KIRŞEHİR'İ AĞIRLIYOR

Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor pazar günü ligin güçlü takımlarından Kırşehir Belediyespor'u konuk edecek.

Rıdvan Can

 

Çıktığı 4'ü lig 2 kupa maçında 4 galibiyet, bir beraberlik, bir mağlubiyetle 7 puanla 4'ncü sırada bulunan Van Büyükşehir Belediyespor geçen hafta deplasmanda Esenler Erokspor karşısında aldığı mağlubiyeti telafi etmek için Kırşehir Belediyespor karşısında galibiyet hedefliyor.

 

Feyyaz Uçar teknik sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner tesislerinde son çalışmalarını yapan Van Büyükşehir Belediyespor, Kırşehir Belediyespor maçı öncesi kampa girdi. Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Eleme maçında Sarıkamış Gençlerbirliği maçında hakeme yönelik itirazları sonucu PFDK tarafından cezalandırılan ve cezasını tamamlayan Feyyaz Uçar ise, Kırşehir Belediyespor maçında takımın başında sahaya çıkacak.

 

Saat 15.00'da Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda başlayacak olan karşılaşmayı İstanbul Bölgesi hakemi Fevzi Erdem Akbaş yönetecek. Şafak Nalbantoğlu, Agah Kaan Kuloğlu ve Abdülkadir Düzgün ise bu karşılaşmada görev alacak diğer hakemler olarak atandı.

Bakmadan Geçme