• Haberler
  • Spor
  • Van Büyükşehir Belediyespor çıkış yolu arıyor

Van Büyükşehir Belediyespor çıkış yolu arıyor

Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Bayram ve yönetim kurulu üyeleri basınla kahvaltıda bir araya geldi.

Rıdvan CAN

 

Spor Toto 3. Lig 3. grupta mücadele eden ve Balçova Yaşamspor karşısında aldığı mağlubiyetle ligde sıkıntılı günler geçiren Büyükşehir Belediyespor kulüp yönetimi ikinci kez basınla bir araya geldi. Elmalı Otel’de düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Bayram yöneticiler ve spor basını katıldı. Yönetimin diyaloga önem vermesi basından destek buldu.  Sohbet havasında geçen toplantıda açıklamalarda bulunan Mehmet Bayram, basın ile ikinci kez bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, basının şehir ve kulüp için çok önemli olduğunu,  basını önemsediklerini söyledi.

 

“  GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VAR”

Geçen hafta konuk ettikleri Balçova Yaşamspor karşısında iyi futbol oynamalarına rağmen şansız bir mağlubiyet aldıklarını ve bu mağlubiytten dolayı yönetim teknik heyet ve futbolcular olarak çok üzgün olduklarını ifade eden Bayram, “Futbol sonuçta üç neticeli bir oyundur. Bazen kötü oynarsın kazanırsın bzende iyi oynarsın pozisyon bulursun kaybedersin. Bunlar futbolun doğasında vardır. Mutlaka bu mağlubiyetin telafisi olacaktır. Futbolcularıma güveniyorum. Futbolcularda kaybedilen maç sonrası büyük stres yaşıyor ve özgüvenleri etkileniyor.  İki galibiyet alabilirsek futbolcuların özgüvenleri geri gelecek. Çok teknik bir takımız sadece bir iki galibiyete ihtiyacımız var. Bu sıkıntılı günler  geçecektir’’ dedi.

 

“BELEDİYESPOR BU TAKIM KENTİN TAKIMIDIR.’’

Yönetim olarak geleceğe yönelik planlarının olduğunu, çok zor bir dönemde yönetime geldiklerini belirterek, yapmaları gereken çok işin bulunduğunun altını çizen Bayram, “ Kulübü daha iyi bir yere getirmek için çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalar sadece bizimle sınırlı kalmayacak. Herkese belirli görevler düşüyor. Özellikle ilde görev yapan siz değerli basın mensuplarına çok görev düşüyor. Bizim basına ihtiyacımız var. Bu konuda sizlerden büyük destek bekliyoruz. Bu takım kentin takımıdır.  Bu nedenle herkesin destek vermesi gerekiyor. Herkesten bu takımın başarısı için destek bekliyoruz” dedi.

 

‘‘MÜCADELEDEN MEMNUNUM’’
Başkan Mehmet Bayram pazar günü Balçova Yaşamspor ile oynanan maçta takımının sergilediği futbolu beğendiğini fakat sonuca gidemediklerini söyledi.  Bayram," Yönetim olarak ikinci maçımıza çıktık 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldık mücadele anlamında rakipten iyiydik gol için çocuklar çabaladılar koştular fakat gol yollarında son vuruşlarda etkisiz kaldılar maçın genelinde iyiydik daha maçın başında çok net gol pozisyonları yakaladık olmayınca olmuyor. Özellikle ikinci yarıda sonradan oyuna dahil edilen Anıl’ın bir topu direkten döndü bunun gibi atamadığımız en az 3-4 net gollük pozisyonumuz var. Kazanmak için her şeyi yaptık ancak şansız bir gol yedik ve kaybettik. Hafta sonunda da bizim açımızdan son derece önemli deplasmanda oynayacağımız Sandıklı maçı var ve 6 puanlık bir maç bu maçı kazanmak istiyoruz 3 puan için mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

  

‘‘TEK SIKINTIMIZ GOL ATAMAMAK’
Bayram, tek sıkıntılarının gol atamamak olduğunu ifade ederek “ Balçova Yaşamspor karşısında net gol pozisyonlarımız var, ileriki haftalarda çok daha iyi bir takım olacağız. Bu takım kolay kolay gol yemez. Sıkıntımız gol atamamak. İnşallah buna da çare bulacağız. Önümüzde zorlu maçlar var. Takımımız bu. Tabii ki üzerine biraz daha katmak istiyoruz.  Önümüzde Sandıklı maçı var sonrasında evimizde Sakaryaspor ve Bergamaspor maçlarımız var. Bu maçlar da çok zorlu geçecek. Oynayacağımız iki maçtanda galip ayrılmak zorundayız" dedi.

 

‘‘FUTBOLCULARIN YAPTIĞI HAREKET DOĞRU DEĞİL’’

Mehmet Bayram, bir gazetecinin “Ankara Demirspor maçında bir futbolcunun gol sevincini basın tribününe koşarak basına ‘sus’ işareti yaptığı hareketi nasıl buluyorsunuz” sorusu üzerine, “ Hareket tasvip etmediğimiz bir olaydır. Heyecanla gelişen bir olaydı bizler kulüp yönetimi ve teknik ekip olarak gerekli uyarılarımızı yaptık, böyle bir olayın tekrar yaşanmamsı gerektiği yönünde futbolcular uyarıldılar. O futbolcuların gol sevinçlerini bu şekilde sergilemelerinin tek nedeni Ankara Demirspor maçı öncesi yine Elmalı Otel’de düzenlenen tanışma yemeğinde bir gazeteci arkadaşımızın  ‘Kimse sizden şampiyonluk beklemiyor küme düşmeyin yeter’ vurgusu üzerine o hareket gelişmiş olabilir.  Ama hareketi doğru bulmuyoruz” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme