• Haberler
  • Van Büyükşehir'in web sitesi yenilendi

Van Büyükşehir'in web sitesi yenilendi

Van Büyükşehir Belediyesi'ne başkanvekili atandıktan sonra yenilenmek üzere üç aydır kapalı bulunan web sitesi yaptığımız haber üzerine hizmete açıldı.

Evren Doğruer

Büyükşehir Belediyesi’nin web sitesi yeniden yayına başladı. Geçtiğimiz günlerde gazetemiz tarafından “Büyükşehir Belediyesi’nin web sitesi neden açılmıyor?” haberi üzerine harekete geçen Bilgi İşlem Daire Başkanlığı web sitesini yenileyerek hizmete aldı.

Van Büyükşehir Belediyesi, resmi web sitesini, vatandaşların belediye ile ilgili her türlü bilgiye kolayca ulaşımını sağlayacak şekilde, görsel ve fonksiyonel olarak yepyeni bir görünüme kavuşturdu.

Van Büyükşehir Belediyesi’nin http://van.bel.tr/ web sayfası yenilendi.

Van Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından farklı bir görünüm kazandırıldı. http://van.bel.tr adresini tıklayan ziyaretçiler, Van’a dair her şeyi yenilenen sayfada daha hızlı bulabiliyor.

Van’daki çalışmaların günlük bilgilerine, kent rehberinden, günlük yaşam için önemli bilgilere, belediye yayınlarından haberlere ve duyurulara kadar, şehir hayatına ilişkin her türlü bilginin yer aldığı sitede, Van Büyükşehir Belediyesi’ne dair istenilen her konuya ulaşılabiliyor.

http://van.bel.tr/ linkiyle vatandaşlarla sanal alemde buluşan Van Büyükşehir Belediyesi’nin teknolojik alanlarda yaptığı yenilikler ve değişim rüzgarı, resmi web sitesine de yansıdı. Belediye, web sitesinin içeriğini ve tasarımını değiştirip yenilerken, modern tasarımında; haberler, ihale duyuruları, günlük duyurular, hava durumu, kültür ve sanat etkinlikleri, nöbetçi eczaneler, hizmet birimleri, vefat haberleri ve bilgi edinme sayfalarına kolay erişim sağlanıyor.

Sitede Van Büyükşehir Belediye Başkanvekili İbrahim Taşyapan’ın mesajı da yer alıyor. Taşyapan mesajında birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, “Geride kalan yılda yaşadığımız üzücü olayların ve acıların 2017 yılında tekrarlanmamasını diliyor, milletimizin yeni yıldan itibaren 79 milyon ferdiyle el ele, gönül gönüle kenetlenerek, her türlü fitneye inat kardeşçe yaşamasını ve yeni yılın Vanlı hemşehrilerimize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” ifade edildi. 

Bakmadan Geçme