• Haberler
  • Van Haber
  • Van'da 12. Nesil Toyota Corolla'nın tanıtımı yapıldı: TÜM TÜRKİYE'YLE AYNI ANDA

Van'da 12. Nesil Toyota Corolla'nın tanıtımı yapıldı: TÜM TÜRKİYE'YLE AYNI ANDA

1966 yılından bu yana 150 ülkede 46 milyon adet satılan ve dünyanın en sorunsuz ve en çok tercih edilen markası Toyota'nın lokomotif modeli Corolla 12 hibrid Yörük Otomotivde düzenlenen görkemli törenle görücüye çıktı.

Rıdvan Can

Toyota Plaza Yörük Otomotiv'de 12. nesil yeni Toyota Corolla'nın lansmanı büyük katılımla gerçekleştirildi.

Toyota Plaza Yörük Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Bulut Yörük açılış öncesi yaptığı konuşmada bu anın uzun süredir sabırsızlıkla beklendiğini vurgulayarak, Toyota Corolla hibritin Türkiye'de üretilecek olmasının heyecanımıza ayrı bir heyecan kattığını belirtti.

Dünyanın en çok tercih edilen otomobili unvanını elinde bulunduran Corolla şimdi daha çok gösterişli ve dikkat çekici bir görünüm kazandı. Corolla hem dış tasarımı hemde konforlu kabini ile segmentinde standartları yeniden belirleyecek.

13 Milyon Hibrit Toyota yollarda

Dünya üzerinde Toyota markalı 13 milyonu aşan hibrit otomobilin trafiğe çıktığını söyleyen Bulut Yörük, yeni Corolla ile her binek modelin bir hibrit versiyonu bulunduğunu belirterek, Türkiye saati ile saat 20:00'ı gösterdiğinde 59 bayide aynı saatte, aynı anda tanıtımı yapılan Toyota Corolla'nın araç örtüsü kaldırılarak müşterilerinin beğenisine sunuldu.

Bakmadan Geçme