Van'da 30 Ağustos resepsiyonu

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü münasebetiyle Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı ev sahipliğinde resepsiyon düzenlendi.

Van'da 30 Ağustos resepsiyonu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Ozan Balcı ve Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Aykut Tanrıverdi, masaları tek tek gezerek davetlilerin bayramını kutladı.

Resepsiyonda konuşan Vali Balcı, "Bu kutlu günde sizlerle beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu vesileyle cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün silah arkadaşlarını rahmetle, hasretle, şükranla anıyorum. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece üstesinden gelebileceğimiz hiçbir mesele, çözemeyeceğimiz hiçbir sorun da yok. 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 101. yıl dönümü kutlu olsun. Hepinizi saygıyla, sevgiyle, hürmetle selamlıyorum" dedi.

Programa; Cumhuriyet Başsavcısı, YYÜ Rektörü, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Kurum Müdür ve Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu ve Meslek Odaları Temsilcileri, basın mensuplarıyla vatandaşlar katıldı. BASIN BÜLTENİ

Bakmadan Geçme