Van'da 4 ilçede okullar tatil oldu!

Van'da kar yağışları etkisini göstermesiyle birlikte Van'ın 4 ilçesinde 5 Ocak Cuma günü (Bugün) okullar tatil edildi. Detaylar haberimizde…

Van’da kar yağışları etkisini göstermesiyle birlikte 5 Ocak Cuma günü (Bugün) 1 gün ara ile  Van’ın 4 ilçesinde Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından yapılan açıklamalar ile okullar tatil edildi.

BAHÇESARAY’DA OKULLAR TATİL

Bahçesaray Kaymakamlığından yapılan açıklamada: “Bahçesaray ilçemizde özellikle kırsal mahallelerde yoğun kar yağışı ve tipinin devam etmesi sebebiyle 05.01.2024 Cuma günü taşımalı eğitime ve kırsal mahallelerdeki eğitim öğretime 1 gün ara verilmiştir.” İfadelerine yer verildi.
 

MURADİYE’DE OKULLAR TATİL 

Muradiye Kaymakamlığından yapılan açıklamada: “İlçemizde devam eden yoğun kar yağışı ve meydana gelebilecek buzlanma olayları nedeniyle; 5 Ocak 2024 Cuma günü Eğitim-Öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” İfadelerine yer verildi.

SARAY’DA OKULLAR TATİL 

Saray Kaymakamlığından yapılan açıklamada: “Saray İlçemizde yaşanan yoğun kar yağışı sebebi ile ilçe genelinde tüm resmi ve özel, örgün ve yaygın eğitim, okul ve kurumlarımızda 05/01/2024 Cuma günü 1 (BİR) GÜN süre ile eğitime ara verilmiştir.” İfadelerine yer verildi.

ÇATAK’TA OKULLAR TATİL 

Çatak Kaymakamlığından yapılan açıklamada: “İlçemizde Görentaş mahallesi bölgesindeki yoğun kar yağışı ve tipinin devam etmesi sebebiyle Görentaş bölgesinde 05.01.2024 Cuma günü Eğitim Öğretime 1 gün ara verilmiştir.” İfadelerine yer verildi.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme