Van'da 8 Saat Elektrikler Kesilecek

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 20 Ekim Cuma (Bugün) Van'da 8 saatlik elektrik kesintisi yaşanacağını açıkladı.

Fahrettin Yiğit

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 20 Ekim Cuma (Bugün) 09.00 saatlerinde başlayacak ve 17.00'da son bulacak toplamda 8 saatlik elektrik kesintisi yaşanacağını açıkladı. İşte VEDAŞ Tarafından Uyarı Yapılan İlçe ve mahalleler;

Gevaş, atalan mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Başkale, tepebaşı mah,özdemir sokak,alperler sokak,ertuşlar 1.sokak,savcılar sokak,ertuşlar 2.sokak,418.sokak,tuncerler sokak,stadyum sokak,çalı sokak,karşıyaka sokak,tuncer sokak,dereler sokakta planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

İpekyolu, vali mithat bey, şerefiye, hafiziye, serhat, bahçıvan mahallelerinde, aş. Güneyce köyü- yukarı güneyce köyü ve ağzıkara köyünün bir kısmı ile bunlara bağlı sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Çatak, su geldi, konalga, dokuzdam , sırmalı, köyleri ve bunlara bağlı, tanrıverdi, şıvgınlı, yukarı uşak, yolgeçen, dönemeç, şapur, beğendik, küllüce, dursunlar ve gelincik mezraları. Dokuzdam baz istasyonu, sırmalı baz istasyonu, küllüce telekom gsm civarlarında, alacayer köyü, karakavak mezrasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Gürpınar, tutmaç -mollahüseyin-anlıak-yediasalkımkoçgüden-giyimli-köyleri ve buna bağlı alans mezrası-yeşildere mezrası-küm mezrası, akdoğu mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Edremit, kıyıcak mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme