Van'da 8 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 4 Mayıs Cumartesi (bugün) Van'ın İpekyolu, Erciş, Çaldıran ve Edremit ilçelerinde 8 saatli planlı elektrik kesintisi yapacağını duyurdu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 4 Mayıs Cumartesi (bugün) Van’da 09.00 ile 16.00 saatleri arasında yapacağı planlı onarım bakım çalışması nedeniyle yaşanacak elektrik kesintisinin detaylarını açıkladı. İşte detaylar…

VAN’DA ELEKTRİKLER KESİLECEK

Van’ın İpekyolu ilçesinde, Şerefiye, Hafiziye, Bahçıvan Ve Cumhuriyet Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Edremit ilçesinde, Ayazpınar, Bakacık, Doğanlar, Elmalık, Eminpaşa, Kavurma, Kurubaş, Şabaniye, Süphan Ve Yeni Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Erciş ilçesinde, Çelebibağı, Görüşlü Ve Örene Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Çaldıran ilçesinde, Cumhuriyet Ve Fatih Sultan Mehmet Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme