Van'da 8 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 18 Ekim Cuma (bugün) Van'da bazı ilçe ve mahallelerinde 8 saatlik elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 18 Ekim Cuma (bugün) Van’da yapılacak olan planlı onarım ve bakım çalışması nedeniyle bazı ilçe ve mahallelerinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. İşte Van’da elektriklerin kesileceği yerler…

Van’ın İpekyolu ilçesine bağlı Alipaşa, Bahçıvan, Valimithatbey, Beşçatak, Değirmenköy, Karpuzalanı, Kavuncu, Köşebaşı, Sarmaç, Hafiziye, Halilağa Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Tuşba ilçesine bağlı İskele Mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Erciş ilçesine bağlı Salmanağa, Çelebibağı, Örene, Kadirasker, Görüşlü, Ağaçören, Ağırkaya, Çubuklu, Evbeyli, Gözütok, Kardoğan, Kekiksırtı, Köycük, Mağara, Söğütlü, Ulupamir, Uncular,Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Özalp ilçesine bağlı Mollatopuz Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Muradiye ilçesine bağlı Babacan, Balaklı, Fevzi Çakmak, Kandahar, Şehitmehmetbey, Yenişehir Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme