Van'da 8 Saatlik Kesinti Yapılacak

VEDAŞ tarafından 30 Kasım Perşembe  günü (Bugün) Van'da bazı ilçe ve mahallelerde 8 saatlikelektrik kesintisi yapılacağını açıklayarak duyuruda bulundu.

Fahrettin Yiğit

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 30 Kasım Perşembe  günü (Bugün) saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında toplamda 8 saat boyunda Van’da bazı ilçe ve mahallelerde elektrik kesintisi yapacağının duyurusunu yaptı. İşte elektrik kesintisinin yapılacağı yerler…

Tuşba, adıgüzel,atmaca,akçaören, ermişler,satıbey,bağdaşan,ocaklı,özkaynak,aşıt,koçköy,sağlamtaş,akçift,esenpınar,otluca,karaağaç,kumluca ,gedikbulak,hıdırköy, ayanıs, dilimli, gülsünler, yumrutepe, değirmenözü,kolsatan,özyurt ,pirgarip,tevekli, yemlice, alaköy ,yeşilsu, çakırbey, çolpan ,tabanlı, ağartı,göllü,meydancık,şahgeldi, dağönü,güvençli, halkalı,kasımoğlu, yaylıyaka, yeniköşk, derebey, mollakasım planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Gürpınar, kuşdağı mahallesi planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Muradiye, fatih fevzi çakmak,yavuzselim mahalleleri planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Çatak, dokuzdam mahallesi planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Çaldıran, yavuzselim mahallesi ve beyazıt mahallesi planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Erciş, gözütok mahallesi, çelebibagı -örene-mahallesi.çelebibagı yol boyu, çelebibağı mahallesi-merkez.sondaj cad.eski belediye cad.son durak.zarok mevki planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Van Haber
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme