Van'da Belediye Çalışmaları Devam Ediyor

Van'ın Muradiye Belediyesi tarafından ilçede sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmetlerine aralıksız devam ediyor.

Fahrettin Yiğit

Van’ın Muradiye Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmetlerine aralıksız devam ediyor.
Muradiye Belediyesi tarafından ilçede yürütülen çalışmalar kapsamında;

MURADİYE’YE ÇOCUK KÜTÜPHANESİ
Belediye tarafından ilçede yapılan Çocuk Bebek Kütüphanesi Çocuklarla Buluştmak İçin Gün sayıyor. Muradiye Belediyesi’nin başlatmış olduğu eğitim projeleri içerisinde yer alan Çocuk ve Bebek Kütüphanesinde sona yaklaşılıyor. Kütüphanede kitap okuma etkinliğinin yanında birbirinden farklı etkinlikler yapılabilecek alanlar tasarlıyor bu sayede çocuklar yaşıtları ile sosyalleşme imkanı bulurken aynı zamanda hem eğlenip hem de öğrenmeleri sağlanacak.

Resim

YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Muradiye Belediyesi ilçenin her köşesine dokunmaya devam ediyor. Belediye ekipleri tarafından Beydağı mahallesinde stabilize yol çalışmaları devam ediyor. Bu hizmet ile Yolların yenilenmesi ile halkın daha güvenli ve konforlu bir hizmet sunmaya gayret ediliyor.

Resim

ASKER ÇANTASI HİZMETİ
Muradiye Belediyesi sosyal belediyecilik hizmeti ile Vatani görevini yerine getirmek üzere askere gidecek olan Mehmetçikler için "Asker Çantası" hazırlayarak teslim ediyor. Belediye tarafından asker çantası için vatandaşların celp kağıdı ile Belediye’ye başvurması yeterlidir. Askeri Çantanın içerisinde ise; terlik, bot boyası, el havlusu, çorap, atlet, tıraş köpüğü, tıraş bıçağı, şampuan ve tırnak makası gibi malzemeler bulunuyor. Resim

Vansesi Haber
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme