• Haberler
  • Eğitim
  • Van'da bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül

Van'da bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül

Van Valisi Dr. Ozan Balcı, Van'da düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediye takdiminde bulundu.

Van Valisi Dr. Ozan Balcı, Van’ın zengin tarihini ve kültürel mirasını aktaran "Yüksek Deniz Ülkesinde" kitabını okuyan il geneli 3-4 ve 5. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen kitap okuma yarışmasının dereceye giren katılımcılarını Valilik makamında ağırladı. Öğrencilerle bir araya gelen Vali Balcı, kitap okumanın önemine vurgu yaparak başarılarını kutladı.

Valilik binasında gerçekleştirilen kabulde, öğrencilerle tek tek tanışan Vali Balcı, kitap okumanın hayatlarına katacağı değerleri vurgulayarak, başarının ve hayallerin gerçekleşmesinin temelinin kitap okumaktan geçtiğini ifade etti. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Vali Balcı, "Kitaplar, sadece bilgi aktarımı sağlamakla kalmaz, aynı zamanda hayal gücünü geliştirir, düşünme yeteneğini artırır ve öğrencilere farklı perspektifler sunar. Sizler, bu yarışma sayesinde bu değerli alışkanlığı geliştirerek kendinizi daha da geliştirmiş oldunuz. Bu büyük bir başarıdır." şeklinde konuştu.

Dereceye giren öğrencilere başarı belgesi takdim eden Vali Balcı, ayrıca kitap ve bisiklet hediye ederek ödüllendirdi.

Katılımcı öğrenciler, Vali Dr. Ozan Balcı'ya teşekkür ederek, kendilerine verilen ödüllerle daha çok kitap okuyacaklarını belirttiler.

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme