• Haberler
  • Güncel
  • Van'da bir şahıs Cevdet Yılmaz'ı karşılamak isterken ölümden döndü

Van'da bir şahıs Cevdet Yılmaz'ı karşılamak isterken ölümden döndü

Dün akşam saatlerinden itibaren Van'da olan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı karşılamaya gelen şahıs ölümden döndü.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Van'a gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı karşılamaya gelen şahıs ölümden döndü.

CEVDET YILMAZ'I KARŞILAMAK İSTERKEN CANINDAN OLUYORDU

Van Havadis Gazetesinde yer alan habere göre;  AK parti il binasında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın programı bittiğinde, partiden ayrıldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın uğurlanması esnasında yoğunluktan oluşan hengamede Van Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi iş insanı Fuat İnanç oluşan kalabalıkta merdivenlerde aşağı düştü. Merdiven basamaklarında korkuluklara tutunarak aşağıya inmeye çalışan kadın olmasaydı, Fuat İnanç'ın kafası Merdiven basamaklarına çarparak beyin kanaması sonucu ölmesi kaçınılmaz olacaktı. Ölümden kıl payı kurtulan Fuat İnanç'ın kaburgalarında eziklerin oluştuğu, kolunda ve elinde morlukların ve eziklerin oluştuğu görüldü. Hayatı tehlikesi bulunmayan Fuat İnanç'ın ölümün herkes için yakın olduğu, kimin nerede ne zaman öleceğini Allahtan başka kimse bilemez dediği ayrıca meydana gelen olayda,  Van Havadis Gazetesinin yetkililerinin kendisine gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ettiğini belirtti. İnanç, ölümden kıl payı kurtularak, bu şekilde kurtulmasına vesile olan tüm duyarlı vatandaşlara teşekkür ettiğini ifade etti. İnanç, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın bölgede çok fazla sevildiğini Ve Sayın Yılmaz'a olan sevgilerinin hiçbir şeyle ölçülemeyeceğini özellikle belirtmesi dikkatlerden kaçmadı. 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme