• Haberler
  • Asayiş
  • Van'da bisikletli öğretmenin hayatını kaybettiği feci kaza kamerada

Van'da bisikletli öğretmenin hayatını kaybettiği feci kaza kamerada

Van'ın İpekyolu ilçesinde beton mikserinin çarptığı bisikletli öğretmenin hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

Dün saat 14.00 sıralarında İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan Eski Emniyet Kavşağı’nda meydana gelen kazada, beton mikserinin çarptığı bisikletli Selçuk Kaplan isimli öğretmen, olay yerinde hayatını kaybetmişti. Yaşamını yitiren Selçuk Kaplan isimli öğretmenin cansız bedeni Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morguna kaldırılırken, kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Yorumlar 2
Bir Vanlı 02 Haziran 2024 16:58

Kaldırım yapacaklarına bisiklet yolu yapsınlar.Hos kaldırımlar da kaldırım olsa.Kirmizi karoları dosemisler kışın islanir ıslanmaz kayıyor insanlar.Kaldirimin tek malzemesi bazalt taşıdır,karo maro göz baglamadir.Sonra Van'ın şoförleri de çok aceleci ve de dikkatsizdir.Onlari iyice egitmeli.Allah rahmet eylesin.Sorumlulara da Allah kabul etmesin.Sahipsiz memleket ne yazık ki.

Oğretmen655 02 Haziran 2024 16:57

Bu çevre yolu yapılmadıkça bu kamyon,kamyonet,mikser,otobüs tırlar ve daha nice uzun büyük geniş araçlar şehir içinde çok can alacak.şehir içine girmemesi gereken araçlar 20 yıldır Van çevre yolu yapılacak yalanıyla binlerce insanın ölümüne davetiye çukatıp onlarca insanın ölümüne direkt neden olmaktadır ve biran önce çevre yolu yapılmalı,otogar da Van dışına geçiş Edremit tarafına gitmeli ki otobüsler şehir içine gitmesin.insan canı bu kadar değersiz olmamalı.dün de beton mikseri can aldı.

Bakmadan Geçme