Van'da Bu Mahalleler Dikkat!

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 7 Kasım Salı (Bugün) Van'da elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Fahrettin Yiğit

7 Kasım Salı günü (Bugün) 09.00 ile 17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacağını duyuran Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), Van’da bu mahalleler için uyarıda bulundu.

Bahçesaray, doğanyayla mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Başkale, kocaköy,yavuzlar,bilgeç,saçan mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Çaldıran, soğuksu köyünde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Çatak, sırmalı köyü, dokuzdam köyü ve bunlara bağlı aşağı uşak, yolgeçen, dönemeç, şahpur, küllüce, beğendik, dursunlar ve gelincik mezralarında, su geldi, konalga, dokuzdam , sırmalı, köyleri ve bunlara bağlı, tanrıverdi, şıvgınlı, yukarı uşak, yolgeçen, dönemeç, şapur, beğendik, küllüce, dursunlar ve gelincik mezraları. Dokuzdam baz istasyonu, sırmalı baz istasyonu, küllüce telekom gsm' de planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Edremit, süphan mahallesi ve yeni mahallede planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

İpekyolu,çobanoğlu,yalnızağaç,gölyazı,çomaklı,gedelova,kozluca dereüstü mahallelerinde, ortanca,karakoç,gövelek,ırgat,yukarıgüneyce,ağzıkara,aşağıçitli,baklatepe,değirmenarkı,arıtoprak,kaymaklı,erçek,çalımlı,aktaş ,beşçatak,yalınağaç,dibekli,yatıksırt mahallelerinde, ağzıkara-yatıksırt-yukarı güneyce-aşağı güneyce-dibekli mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Tuşba, beyüzümü mahallesi seyrantepe mahallesi averek mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Vansesi Haber
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme