Van'da Bu Mahallelerde 8 Saat Elektrik Kesilecek

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 01.09.2023 Cuma (Bugün) Van'da 8 saatlik elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Fahrettin Yiğit

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) yaptığı açıklama ile; 
01.09.2023 Cuma Günü (Bugün) saat: 09.00 ile 17.00 arasında, 

EDREMİT; Kıyıcak Mahallesinde Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

GEVAŞ; Dereağzı Mahallesinde Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

ÇATAK; Sırmalı Köyünde Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

ÇALDIRAN; Burçakalan,Hangedik,Toprakseven,Alakaya,Başeğmez,Burçakalan, Üçevler,Değirmen Köyleri Ve Hangedik Karakolunda Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

MURADİYE; Adaklı Mahallesinde, Doğangün, Sürüyolu, Erişen, Esenkoç, Akbulak Ve Aksaç Mahallelerinde Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

TUŞBA; Alaköy, Atmaca, Ağartı, Molakasım Mahalleleri İle Molakasım Yazlıklar, Yekebağ, Hayvan Çiftliği, Mikrom Ges,Memba Tarım Hayvancılık Civarında Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

ÖZALP; Özalp İlçesi Merkez Mahallelerin Tamamında, Savatlı,Altınboğa,Boğazkesen,Kırçalı,Hayaldağ,Kırmızıdere,Aydere,Şemsettin,Kalecik Köylerinde Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

SARAY; Merkez Mahallelerin Tamamında Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

İPEKYOLU; Yukarı-aşağı gölalan, sürüyolu, karagünüdüz mahalleleri, taş kırmalar ve civarında, şerefiye ve bahçıva mahalleri ile bağlı nurbaba 3, yeniçarşı,kültür,cahit akyüz,yüzbaşıoğlu, kınalı, cumhuriyet 3.4-5,müze,demirciler 2. Sokaklar,milli egemenlik ve ptt caddelerinde, şabaniye ve selahattin eyyubi mahallelerinde, hacıbekir, kevenli mahalleleri ve bağlı tüm sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Vansesi Haber
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme