Van'da Bu Mahallelerde Elektrikler Kesilecek

9 Eylül Cumartesi günü Van'da bazı ilçe ve mahallelerde elektrik bakım ve onarımdan dolayı elektrikler kesilecek.

Duygu Şahinbaş

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Van’da bazı ilçe ve mahallelerde planlı elektrik kesintisi yapacak. İşte elektriklerin kesileceği yerler…

9 Eylül Cumartesi Saat: 10.00 ile 12.00 arasında Van’ın Saray ilçesinde, 

Atatürk mahallesi-feritmelen mahallesikazımpaşa mahallesi-mahmudiye mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

9 Eylül Cumartesi Saat: 16.00 ile 18.00 arasında Van’ın Çaldıran ilçesinde  ilçesinde, 

Burçakalan köyü hangedik köyü toprakseven köyü alakaya köyü başeğmez köyü burçakalan üçevler mezrası değirmen mezrası hangedik karakolu demircik köyü aşağı mutlu köyünde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

9 Eylül Cumartesi Saat: 14.00 ile 16.00 arasında Van’ın Çaldıran ilçesinde  ilçesinde, 

Buğulukaynak köyü salahane köyü kilimli köyü yaykılıç köyü ismailbaba köyü beydoğan köyü yukarı dikme köyü aşağı ve yukarı çilli mezraları onurtepe karakolu sedat nezih özok karakolu planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

9 Eylül Cumartesi Saat: 16.00 ile 18.00 arasında Van’ın Edremit ilçesinde  ilçesinde, 

Kurubaş mahallesi ve bağlı tüm sokaklar kurubaş afad konutları kurubaş köy yolu ile selahattin eyubi mahallesi bağlı kanalyolu 2.-3. Sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Vansesi Haber
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme