Van'da bu mahallelerde kesinti yapılacak

VEDAŞ, 9 Mayıs Perşembe (bugün) Van'da bazı ilçe ve mahallelerinde planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 9 Mayıs Perşembe (bugün) Van’da planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İşte Van’da elektriklerin kesileceği yerler

Van’ın İpekyolu ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Bahçıvan, Cevdet Paşa, Cumhuriyet, Şerefiye, Serhat, Seyit Fehim Arvasi Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Edremit ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Bakacık Mahallesinde, Ayazpınar,Bakacık,Doğanlar, Elmalık,Kavurma,Kurubaş, Şabaniye, Yeni Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Muradiye ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Yakıncak Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Özalp ilçesinde, 09.00 ile 17.00 saatleri arasında,  Yukarı Balçıklı Mahallesi Balçıklı Karakolunda planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Erciş ilçesinde 10.00 ile 12.00 saatleri arasında, Abdalmezrası, Ağaçören, Ağırkaya, Akbaş, Aksakal, Aşağıakçagedik, Bozyaka, Bucakönü, Çakırbey, Çatakdibi, Çataltepe, Çetintaş, Çobandüzü, Çubuklu, Dereken T, Derimevi, Doğancı, Doluca, Duracak, Düvenci, Ekiciler, Evbeyli, Gergili, Gökoğlan, Gözütok, Gültepe, Gümüşoluk, Hacıkaş, Hasanabdal, İkizçalı, İşbaşı, Kardoğan, Kayaboyun, Kekiksırtı, Kırkpınar, Kocapınar, Koçköprü, Köycük, Mağara, Nişancı, Ortayayla, Oyalı, Pınarlı, Sabanbüken, Şehirpazar, Şerefli,Söğütlü,Taşkapı,Ulupamir,Uncular,Yalındam, Yetişen, Yılanlı,Yoldere,Yöreli,Yukarıakçagedik, Yünören Mahallelerinde TEİAŞ kaynaklı planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme