Van'da bu mahallelerde kesinti yapılacak

VEDAŞ, 13 Haziran Perşembe (bugün) Van'da bazı ilçe ve mahallelerinde elektrik kesintisi yapılacağını açıklayarak vatandaşların tedbirli olmaları için uyarıda bulundu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 13 Haziran Perşembe (bugün) Van’da 6 ilçe ve mahallelerinde yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İşte VEDAŞ’ın elektrik kesintisi yapılacağını duyurduğu yerler…

Van’ın İpekyolu ilçesinde 09.00 ile 14.00 saatleri arasında, Yeni Mahalle,Serhat,Bostaniçi,Seyit Fehim Arvasi,Fırat,Karşıyaka,Hacıbekir,Kevenli Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Edremit ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Kavurma, Kurubaş, Süphan, Eskicami, Kıyıcak Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Edremit ilçesinde 09.00 ile 14.00 saatleri arasında, Akınlar,Kurubaş,Şabaniye Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Gürpınar ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Murataldı, Sevindik,Topsakal Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Özalp ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Yünkuşak,Gözdeğmez,Kaşıkara, Mahallelerri Ve Aşkın Mezrazında planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Erciş ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Karlıyayla Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Çaldıran ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Çubuklu Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme