Van'da Bu Mahallelere Uyarı Yapıldı!

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 9 Kasım Perşembe (Bugün) Van'da elektrik kesintisi yapacak.

Fahrettin Yiğit
Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 9 Kasım Perşembe (Bugün) 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Van’da bazı ilçe ve mahallelerde planlı elektrik onarım bakımı nedeniyle elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı.

VAN’DA BU MAHALLELER DİKKAT!

Tuşba, adıgüzel adıgüzel ağartı akçaören akçift alaköy aşıt atmaca ayanıs bağdaşan bardakçı çakırbey çolpan dağönü değirmenözü derebey dibekdüzü dilimli ermişler esenpınar gedikbulak göllü gülsünler güvençli halkalı hıdırköy kalecik karaağaç kasımoğlu koçköy kolsatan kumluca meydancık mollakasım ocaklı otluca özkaynak özyurt pirgarip sağlamtaş satıbey şahgeldi şemsibey tabanlı tevekli topaktaş yaylıyaka yemlice yeniköşk yeşilsu yumrutepe mahallelerinde, iskele , şemsibey ve kalecik mahalleri ile bağlı 2911-2912-2906-2916-2929. Sokaklarda, gül1 ve 2. Sokaklar- 2906- 20907.sokak, seher 1 ve 2. Sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

İpekyolu, kavurma mahallesi, şabaniye mahallesi çay üstü sokakları küme , ağzıkara-yatıksırt-yukarı güneyce-aşağı güneyce-dibekli mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Muradiye,  gümüştepe mahallesi,yk argit mahallesi,aşağı argit mezrası, demirtepe mezrası,dinçbaş mezrası,gönderme mahallesi,tansu ziyaret mezrası,gönderme değirmen mezrası,şelale mermer fabrikası,baz istasyonlarında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Gevaş, ikizler mahallesi, kayalar mahallesinde, selimiye mah cumhuriyet cad, nurşin cad, melikşah sokakda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.Başkale, kocaköy, yavuzlar, bilgeç, saçan mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Gürpınar, uzungedik mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme