Van'da Bu Mahallelerin Elektriği Kesilecek

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından12 Ekim Perşembe (Bugün) kentte yapılacak olan planlı onarım bakım nedeniyle bazı ilçe ve mahallelerde elektrik kesintisi yaşancak. İşte detaylar…

Fahrettin Yiğit

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) yaptığı açıklamada; 12 Ekim Perşembe (Bugün) 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, 

Gevaş, orta mahalle, vatan caddesi, abdurrezzak ayas ,mehmet şahin, çiftçiler, çağdaş sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Edremit, çiçekli köyünde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Tuşba, bardakçı mahallesi doktorlar sitesi dörtyol market civarında, beyüzümü mahallesi , akköprü mahallesi bir kısmı ve buna bağlı sokaklarda, kasımoğlu, adıgüzel, dilimli, satıbey, koçköy, akçaören, yemlice, kolsatan mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

İpekyolu, ağzıkara, yatıksırt, yukarı güneyce, aşağı güneyce, dibekli mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Erciş, çelebibağı mahallesi eski belediye ve sağlık ocağı civarında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Muradiye, alkasnak mahallesi cevizli dere küme evlerde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Gürpınar, üçgen köyünde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Vansesi Haber 
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme